Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Különleges őszi bemutatók a Dumaszínházban

2013.09.13. 11:38 - RedLemon

Vadonatúj ínyencségek és csemegék várják a Dumaszínház nézőit az őszi színházi évadban. Kőhalmi Zoltán életéből musical-t írt Kőhalmi Zoltán, és még a főszerepet is elvállalta. Zoltán produkciója egyedülálló a maga nemében, de hát ez már csak egy ilyen ősz, tele meglepetésekkel: Felméri Péter és Litkai Gergely a képzőművészet eddig még felfedezetlen területeire kalauzolja a közönséget, a Dumaszínház és a Momentán Társulat közös estje igazi kuriózum az improvizáció kedvelőinek, Tóth Szabolcs önálló estjét pedig rejtély és misztikum övezi. Rengeteget tudnánk mesélni róla, de inkább maradjon meglepetés. (annyit azért elárulhatunk róla, hogy egy felettébb merész kísérlet kerül bemutatásra)

Én, Kőhalmi Zoltán – mono musical

Ha akadnak még Önnek fehér foltok Kőhalmi Zoltán életéből, esetleg éppen úgy érzi, mindent tud, vagy egyszerűen csak régóta vágyott rá, hogy lásson róla egy formabontó zenés darabot, itt a helye! A nagy ívű előadásban lesz akció, izgalom, kisebb tömegjelenetek, állatidomítás (nem biztos), életvezetési tanácsok és minden, amit a Bocskai utca 8-ról tudni érdemes. Zene, tánc, nevetés és leleplező információk az egész családnak!

Bemutató: Corvin Dumaszínház, október 8. (kedd) 19:30, október 9. (szerda) 19:30

Sajtóanyag 09. 12. képek III..jpg

Galeri - Felméri Péter és Litkai Gergely közös estje a művészetekről

Tudni szeretnéd, hogy mennyibe kerül egy festmény? Miért unalmasak a klasszikus vásznak? Hogyan készül egy szobor? Hogy nézett ki a Milói Vénusz első változata? Az előadáson részt vevő szerencsés néző ajándék portréval gazdagodik? Jegyek kaphatók a Corvin Dumaszínházban és az ismert jegyirodákban? Egy kihagyhatatlan este?

Bemutató: Kompót Bisztró, október 26. (szombat) 19:00

Felméri-Litkai.jpg

A Dumaszínház és a Momentán Társulat közös produkciója

Egy színpadon a Dumaszínház és a Momentán Társulat! Együtt, egymás ellen, egyéniben, csapatban, közösen. Asszociáció és nyelvtorna kifulladásig. A 10. szülinapját idén egyszerre ünneplő Dumaszínház és Momentán Társulat tagjai egy őrült show-ban megmutatják, hogy mit lestek el egymástól eddig. A lovat, mint mindig, most is ti, a nézők adjátok alájuk. Ez az este is a ti ötleteikből születik, ott a helyszínen, ahogy mindig. És lehet, hogy közösen egy új műfajt találunk fel…

Bemutató: IMPRÓ –kreatív töltőállomás, szeptember 29. (vasárnap) 19:00

Sajtóanyag 09. 12. képek II..jpg

Egykettő, egykettő! Jó lesz! - Tóth Szabolcs önálló estje

Egy előadás, melyben szerepet kapnak elefántok, kastélyok, húsevő növények és egy csodálatos vetítővászon is. Az előadó a közönségre is számít, remélhetőleg közösen össze tudnak majd hozni egy szimfonikus művet, ezért is kéri Tóth Szabolcs a nézőket, hogy minden hangjukat hozzák el az előadásra. „Nem klasszikus stand up, inkább egy kísérlet: humort teremteni nem hagyományos módon, a mikrofont és a vizualitást a végletekig kihasználva.”

Bemutató: Corvin Dumaszínház, november 13. (szerda) 19:30

Tóth Szabolcs.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr285510657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása