Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

A hazai humor ikonikus figurái a Comedy Central Bemutatja felvételein

2013.09.27. 10:22 - RedLemon

Micsoda csapat!! Feltörekvő fiatalok és élő legendák egy színpadon a Comedy Central Bemutatja nyilvános adásfelvételein, október 3-án és 4-én.

„- A közelmúltban jelmezbálba voltam hivatalos, és úgy döntöttem, hogy kénsavnak öltözve megyek el. Így is tettem. Egyszer csak odalép hozzám egy számomra ismeretlen fazon, és leönt lúggal. Nem tudtam, hogyan reagáljak…” –ezzel a kis szösszenettel próbálunk most összekacsintani a Galla Miklós rajongótársainkkal, akik először láthatják a Monty Python hazai nagykövetét a Comedy Central Bemutatja című műsorban és felvételén, melyet ismét a Dumaszínház társulat fellegvárában, a Corvin Dumaszínházban fognak képernyőre rögzíteni.

galla-miklos-Fb-ra.jpg
Galla Miklóshoz hasonlóan az Emil.RuleZ! frontemberét, Hajós Andrást is teljesen felesleges bemutatni bárkinek is, mint ahogy a harmadik polihisztor, Litkai Gergely neve is önmagáért beszél. Gergely az elmúlt húsz évben szinte minden olyan ismert tevékenységben részt vett, mely a humorhoz köthető. Ezért döntöttünk úgy, hogy most gyorsan felsoroljuk, ami most eszünkbe jut a fent említett trióval kapcsolatban, a kedves olvasó pedig kösse össze a párokat, ha ráér, és van hozzá kedve: Holló Színház, Munkaügyek, Heti Hetes, Mennyi 30, Villanyállat, Magánszám, Hócipő, Dumaszínház, Fábry Show, Szépségem titkai, Rádiókabaré, Benne leszek a tévében, Vastyúk is talál szeget.

Hajós_2.jpg

És ha már megemlítettük a kabarét: újabb jó hír, hogy ezt az amúgy is rendkívül erős mezőnyt tovább erősíti a Stefánia Palotában rendszerint födémleszakadós produkcióval előrukkoló Aradi Tibor – Varga Ferenc József duó, az este üde színfoltja és meglepetése pedig egy ifjú titán, Záhonyi-Ábel Dávid lesz.

A szerdai esthez hasonlóan a keddi repertoár is rendkívül fajsúlyosra sikeredett: az egyik hangulatfelelős a friss Karinthy-gyűrűs életművész, Badár Sándor, akinek egy szürke hétköznapja is számtalan váratlan fordulatot rejt magában. Ezen emlékeit Sándorunk időnként kiegészíti néhány apróbb, Alaszkában, Afrikában, Japánban vagy éppen a nevadai prérin szerzett tanulságos tapasztalatfüzérrel, miközben kalandjainak összes szereplője megjelenik előttünk teljes valójában. Átlagon felüli színészi képességekért Janklovics Péternek sem kell a szomszédba mennie. A Dumaszínház improvizációra épülő előadásaiban (Duma Impró, Beugró vs. Dumaszínház, Dumaszvingház, Momentán vs. Dumaszínház) önfeledten lubickoló Péter is híres arról, hogy a történetei beszippantanak minket, akármerre jár, visz minket magával. A rögtönzés és váratlan fordulatok nagymestere, Hajdú Balázs is tagja az október 3-ai illusztris társaságnak, melyből a debreceni fenegyerek, Bruti sem maradhatott ki.A Bruti és a Kültagok formáció mostanság olyan dalokkal rukkol elő, mint például a Takaríts ki! és az Idegenkívüli lény, mi pedig csak abban bízunk, hogy valamelyik dal felcsendül majd ezen az ominózus kedd estén, melyen szintén lehetőséget kap két Fiatal Félőrült tehetség, Sallai Ervin és Rostás Tibor is. 

Az október 3-ai tortán a hab pedig nem más, mint a L'art pour l'art Társulat és a KFT zenekar oszlopos tagja, Laár András, aki tovább erősíti azt a sejtést, ami a fellépők névsorát először olvasva kezdett el mocorogni bennünk, de akkor még nem írtuk le csupa nagybetűvel: MICSODA CSAPAT!!

laar_andras_1.JPG

a tények:

Comedy Central Bemutatja- nyilvános adásfelvétel I. nap:
http://dumaszinhaz.hu/eloadas/budapest,-corvin-20131003-1900

Comedy Central Bemutatja- nyilvános adásfelvétel II. nap:
http://dumaszinhaz.hu/eloadas/budapest,-corvin-20131004-1900

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr165535913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása