Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Duma Corvin Kisokos: A helyszín

2012.03.05. 12:59 - kcsabi

Címkék: kisokos corvin helyszín

Minden, amit tudni akartál a Corvin Dumaszínházról, de eddig féltél megkérdezni!

Hamarosan itt van április 1. és ezen a napon megnyílik a Corvin Dumaszínház. Az új helyszínnel kapcsolatban számtalan kérdés nem látott napvilágot, mert eddig féltetek megkérdezni, ugyanakkor volt olyan is, ami azért eljutott hozzánk. Szeretnénk, ha a hátralévő pár hétben mindenki megkapna minden fontos és érdekes információt, ami a nyitással és a várható működéssel kapcsolatos, így cikk-sorozatban foglaljuk össze a tudnivalókat, itt a blogon. Néhány naponta új bejegyzés várható, a további kérdéseket, észrevételeket, véleményeket pedig kommentben várjuk itt, vagy a Facebookon!

A helyszín

A Corvin Dumaszínház pontos címe: Budapest, VIII. kerület, Corvin sétány 1/b.

A Corvin Filmpalota mögött, a nemrégiben elkészült bevásárlóközpontból kilépve, a Futó utca és a Nagytemplom utca között épült – és bővül folyamatosan – egy új lakónegyed, modern épületekkel, remek lakásokkal, irodákkal. A házak közötti tágas sétányról éttermekbe, üzletekbe, kávézókba lehet betérni. Itt helyezkedik majd el, az 1/b. szám alatt a 270 fő befogadására alkalmas Corvin Dumaszínház.

Térképért katt IDE!

A belvárosi környezet egyben könnyű megközelíthetőséget is jelent. A 4-es 6-os villamosokról és az M3-as metrórólCorvin negyed”- megállónál kell leszállni, majd a bevásárlóközponton, vagy akár Üllői úton sétálva alig pár perc alatt már el is érhető a sétány. Az előadások után, késő este, hazainduláskor nagy előnyt jelent az éjjel-nappal közlekedő villamos, a metró vagy – ha még más program is adódik – az éjszakai buszok.

A látszat azt mutatja, ez a mi bejáratunk…:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az autóval érkezőknek – a környező utcák és parkoló udvarok mellett – remek lehetőséget nyújt a parkolásra a Corvin bevásárlóközpont. A tágas mélygarázsban nem kell sokáig keresgélni a helyet, ráadásul az első két óra ingyenes. A Vajdahunyad utcában egyébként még benzinkút is található.

…pedig valójában éppen mellette van a kapu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elhelyezkedésből és a kiváló közlekedési lehetőségekből adódóan a belső-, és külső kerületekből, külvárosokból és vidékről felutazva is könnyen, kényelmesen érhetjük el a sétányt. A Dumaszínház előadásai után pedig még egyéb éjszakai program is szervezhető, legyen az zenés-táncos összejövetel, házibuli, vagy csak baráti sörözés.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr594289828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása