Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

ROAST: édes égés a reflektorfény hőségében

2014.04.30. 16:02 - Cherkom

Nem biztos, hogy Ganxsta Zolee ugyanaz az ember lesz május hatodika után, de az is lehet, hogy Kiss Ádámék kerülnek sötét verembe. Egy biztos: a műsor alatt tűzálló kesztyű használata ajánlott.
Ganxta-001.jpg
„Roast”-ra keresni a legelterjedtebb – angol – értelemben egyet jelent a sütés különböző módjainak taglalásával. Legyen az bármilyen nemű hús, a nyers cafatokat a lángok közé vetik, és hagyják, hogy az izzó felület kérget süssön az oldalukba. A stand up talaján megfogant Roast műfaja sem áll messze az eredeti jelentéstől. Sőt! Csirkék, lazacok, borjúk helyett azonban egy sokkal élőbb hús kerül terítékre. Mi is lehetne kívánatosabb egy olyan hírességnél, aki szemtől-szembe vállalja, hogy a sütőlapra dobják? Terebélyes kis hazánk határain túl is hódít a műfaj, ahol olyan sztárok vállalják a szinte szószerinti égést, mint Sarah Silverman, James Franco vagy éppen Pamela Anderson. A kicsit sem kósza celebek személyesen asszisztálják végig önnön égetésüket, méghozzá anélkül, hogy a képzeletbeli konyha egyik bárdjával mennének neki mindegyik humoristának, aki pellengérre állítja őket. Nem kell a bárd, ugyanis a Roast-porondon a szavak darabolnak. A színpad a humorkalandoroké és persze az áldozaté, a főszerep pedig a beszólások, a viccek és a gyomros ütésként ható poénok között oszlik meg. A Dumaszínházban Ganxsta „Döglégy” Zoleet éri majd a fájdalmasan andalító megtiszteltetés, hogy végig nézheti, ahogy Benk Dénes, Kiss Ádám, Kormos Anett, Dombóvári István és Kovács András Péter ízekre szedik, akárcsak egy porhanyós sültet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr536099983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása