Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Új helyszínen várja közönségét idén a DumaFüred fesztivál

2014.04.03. 11:37 - Cherkom

Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Dumaszínház a nyár egyik legnépszerűbb eseményét, a DumaFüred fesztivált. 2014. július 25. és augusztus 3. között a programsorozat új helyszínen, a Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpont szabadtéri színpadán várja látogatóit.

fured-2014-online-blog.jpg

A tíz napon át tartó humorfieszta most is a stand-up műfaj legnagyobbjait vonultatja fel. Többek között színpadra lép Aranyosi Péter, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Mogács Dániel és Felméri Péter.
Lesz Duma Jam, All Stars, Duma Szving, Duma Maraton, önálló esttel érkezik Hadházi László és a Felméri Péterrel kiegészült Szomszédnéni Produkciós Iroda, és az aktuális Dumaszínház kabaré felvételére is itt kerül majd sor. Újdonság még a Dumaszínház Roast is, ahol humoristák égetik le Ganxsta Zoleet.
Eső esetén az előadásokat a Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpontban tartják meg. A programokra elővételben kedvezményes a jegyvásárlás:
Május 5-ig minden jegyirodában és online is.
Május 5-től a fesztivál végéig, augusztus 3-ig, a jegyek 20% kedvezménnyel kaphatók a port.hu-n és a Libri Könyvesboltokban.
Május 5-től a fesztivál kezdetéig, július 24-én éjfélig, 20 % kedvezménnyel kaphatók jegyek a Corvin Dumaszínházban és a dumaszinhaz.hu oldalon.

Bővebb információ és jegyvásárlás:

http://dumaszinhaz.jegy.hu/

www.dumaszinhaz.hu

http://www.dumaszinhaz.hu/musor/videk

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr855892221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása