Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Beugró vs. Dumaszínház

2012.09.26. 09:11 - kcsabi

Címkék: dumaszínház kap beugró janklovics debreczeny kálloy-molnár

Beugró_kicsi.jpgA stand-up comedy és az improvizációs színház – bár sok ponton hasonlít – mégis külön műfajok. A Dumaszínház és a Beugró csapatai saját eszközeikkel szórakoztatják és hódítják meg az igényes humorra vágyó közönséget. Nem véletlen, hogy a két társulat időnként lopva pillantott egymásra, mit csinál, hol tart a másik. A szakmai figyelemből egészséges verseny lett, most pedig eljött az idő, hogy kiderüljön, ki a jobb. És hogy ki dönti ezt el? Csakis a közönség…

Első alkalommal október 3-án méri össze tudását stand-up comedyben és improvizációban a Beugó és a Dumaszínház két-két művésze. A Corvin Dumaszínház színpada képzeletbeli szorítóvá alakul. A kék sarokban Debreczeny Csaba és Kálloy Molnár Péter, míg a pirosban Janklovics Péter és Kovács András Péter várják a küzdelem kezdetét jelző szignál kezdőhangjait. A mérkőzés igazi rangadó lesz, hiszen mindenki hozza a saját eszköztárát, amiben rutinos, edzett, de ugyanakkor bizonyítani kell a másik területen is. Egész testükkel játszó, improvizáló humoristák és nagydumás színészek. Mi lesz ebből? Óriási csata, aminek egy célja van: meghódítani a másik közönségét és megtartani a sajátot. Érdekes este lesz.

novak_peter.jpgA küzdelem barátságos hangulatban zajlik majd, erre garancia a műsorvezető: Novák Péter. Ugyanakkor a verseny heve már most elérte a résztvevőket, akik a média eszközeit használva üzengetni kezdtek egymásnak. Saját készítésű videókban fenyegetik egymást, és úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják, amit mondanak.

A lélektani hadviselés eme hatékony eszközeit a Dumaszínház Facebook-oldalán lehet megnézni. Aztán jöjjön, aminek jönnie kell…

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (Dumaszínház MŰSOR). Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Corvin Dumaszínházban (1082 Budapest, Corvin sétány 1/b. Telefon: +3630/680-5263) kaphatók. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr634801317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása