Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

"Élő humoristák élőben"

2010.09.02. 14:16 - ismerthumorista

Címkék: kiss plakát kőhalmi beliczai kap aranyosi hadházi élő humoristák

Új plakátkampánnyal próbálkozunk. Eddig főleg interneten hirdettünk, de az Epa Média jóvoltából most közterületbe is belefogtunk. Ezzel egyidejűleg indult el Facebook játékunk is, amelyen keressük a Dumaszínház új plakátarcát.

A plakát, az irodalmi szöveggyűjtemények címlapjára hajaz, ezért nem a halállal, hanem inkább a halhatatlansággal viccel. Körbekérdeztük a fellépőinket is, mit gondolnak erről a topicról.

Beliczai Balázs e-mailben reagált: "Amíg vannak videó megosztók, ahol az emberek nézegetik a produkcióimat, halhatatlan vagyok." – szögezi le – "Egyébként jó lenne örökké élni, mert szeretném látni, ahogy átadják a négyes metrót, fizethetnék itthon is euróval, és megélném, hogy a magyar fociválogatott világbajnok."

Hasonlóan vélekedett Hadházi László is: "Hiszek a halhatatlanságban, pláne, amikor látom, hogy a XX. század nagy csodája, a film révén bármikor elénk toppanhat egy néhai legenda, és a legjobb produkcióit nézhetjük végig újra. Az bizony olyan mintha örökké élne." Majd mosolyogva hozzáteszi: "Igaz, némelyik kollégám is hasonló érzést ébreszt bennem. Mintha élne..."

Aranyosi Péterrel futtában annyit válaszolt, ilyen kérdéseken elmélkedni, fiai mellett, nincs ideje. Távolról még örök érvényű igazságként annyit kiáltott vissza: "Hajrá Diósgyőr!".

Kiss Ádám, nyaralásból hazaérkezve, megújultan. Mint mondja, a halhatatlanság helyett inkább a láthatatlanságban hisz, de azért az örök élet nem jönne neki rosszul. "Egyedülálló lehetnék, hiszen ha megkérdeznének 2121-ben, mikor kezdtem a szakmát, annyit mondanék: Jézussal!"

Kovács András Pétert felizgatta a kérdés. "Halhatatlanság? Szerintem hülyeség, és ezt annak idején már Assziszi Szent Ferencnek, Luther Mártonnak, és Petőfinek is kifejtettem. Nem magyarázom el még egyszer!". Később, kicsit nyugodtabban visszahív, azt mondja, elgondolkodott a kérdéseimen. "Jó lenne örökké élni. Nagyon sokat utaznék olyan helyekre, ahol már sokszor voltam, illetve gyakorolnám, a Nézd meg az anyját, várd ki az ükunokáját-elvet." – majd szinte lelkesen folytatja – "Folyamatosan figyelhetném, hogy vajon az utókor elismer-e. Vagy az utókor utókora. És ha igen, akkor irodalom-órákon én lennék az egyetlen klasszikus, akit nemcsak idézni, de beidézni is lehetne."

Kőhalmi Zoltánt egy fesztiválon készült színpadra lépni. "Karrieremből két fontos állomás hiányzik még: a világhír és a halhatatlanság. Nem hiszek a felsőbb intelligenciában, aki minden szabadidejét azzal tölti, hogy az embereknek jobb legyen (és ez valahogy mégsem mindig sikerül neki), nehezen tudom elképzelni az életet a halál után. Így tehát az örökkévalóságot földi keretek között kell megoldanom, amire humoristaként egyetlen esélyem, ha néhány poénom fennmarad." – rövid szünet után, szinte megkönnyebbülve folytatja – "Örökké élni egyébként nem nagyon szeretnék, ez már a hegylakóknak is elég macerás volt, én meg még csak kardozni sem tudok."

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr172266724

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az élő-halott OTP 2010.09.21. 00:20:10

Bár nem nézek televíziót, (búúú) a dumaszínház produkcióiba lépten-nyomon belefutok így is- az OTP-s viccmesélős bannerek okán. Ezzel nincs is semmi gond, ám ezzel a plakáttal már annál inkább.A fekete-fehér színhasználat, a furcsa tekintetek, no meg a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2010.10.23. 20:43:04

Ez egy teljesen jó plakát, nekem tetszik.
süti beállítások módosítása