Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Ismét Evolúció a New Orleans Music Clubban

2010.09.06. 00:26 - ismerthumorista

Címkék: evolúció kap önálló est

Kovács András Péter előadóestje a Fővárosi Állat- és Növénykert után visszatért anyaszínházába. A szeptember 18-i előadás valószínűleg az Evolúció szabályai szerint az eddigi legjobb lesz az őszi szezonban.

Az Evolúció egyedülálló próbálkozás: az ország első tematikus stand-up estje másfél órában összegzi a földi élet töbmilliárd évét, és régóta megválaszolatlan kérdésekre olyan válaszokat ad, amelyek nem igazak, de viccesek – kalandra fel hát! Tudd meg, hogyan égett be a kígyó a biciklivel Ádám és Éva bűnbeesésekor! Szállj fel Noé bárkájára – szemben mondjuk a dinoszauruszokkal –, vagy ha Darwinnak hiszel, ismerd meg az ősemberek party szokásait, értsd meg, mit zümmög a szúnyog, és tegyél fogadásokat a pandákra a jegesmedvék ellen. Gondolj csak bele: a homo sapiens 500.000 éve vár egy ilyen estre!

Hogy ne csak teaser legyen, jegyek még kaphatók itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr962274227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása