Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dumalondon: Az este

2010.10.07. 10:27 - ismerthumorista

Címkék: kiss kőhalmi dumalondon

Teltházas előadás a Dumaszínházban. Ötszáznál is több érdeklődő, akik két órán át vártak a szemerkélő esőben, kedvenceikre várva. Vastaps, zajos siker. Mi ebben a különleges? Hiszen volt már ilyen….Igen. De nem Londonban. Eddig…

Szeptember végén a brit fővárosban, és szerte Angliában egyszerre mozdultak a humorkedvelő hazánk fiai, mert a magyar stand up comedy történetében először angol nyelvterületen lépett mikrofon mögé a Dumaszínház két népszerű humoristája, Adam Kiss és Zoltan Stonehill, vagyis Kiss Ádám és Kőhalmi Zoltán. A néhány hónappal ezelőtti ötletből – hála a helyi szervezők lelkesedésének – egy jól sikerült este lett, rengeteg nevetéssel, poénnal, fényképezkedéssel, autogram-lázzal. A Dumaszínház és a kintiek egyhangúan azt mondják, ez egy szép barátság méltó kezdete volt.

A nehéz éjszakákban végződő napokról Ádámot faggattam:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr492352561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása