Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Jegyértékesítés UPDATE

2010.10.13. 11:20 - ismerthumorista

Címkék: showder showder klub godot jegyek

Az októberi és novemberi Esti Showder és a Showder Klub előadásokra, ezen kívül a Kabaré klub előadásaira is kaphatók jegyek a Dumaszínháznál.

Praktikusan ez a Godot Dumaszínházat jelenti (1075 Budapest, Madách út 8.) 10-18 óra között, az összes Interticket jegyirodát, valamint a szokásos online oldalt.

Showder Klub következő felvétele november 3-án lesz a Symbol Budapestben 17:00-i kezdettel. Az Esti Showder felvétele  október 27-e, a Média Center Camponában, 17:15-ös kezdettel.

A Kabaré klub következő felvétele november 9-én 19:00 órai kezdettel a New Orleansban, műsorvezető Maksa Zoltán. A fellépők listáját hamarosan közöljük. Ezekre is a fenti elérhetőségen lehet jegyet vásárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr192350776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása