Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Kovács András Péter: Multigáz

2010.11.14. 19:16 - kcsabi

Címkék: könyv kap multigáz

Kovács András Péter (KAP) kivégzi a multi cégeket. Lerántja a leplet, vidáman mutatja be a szomorú valóságot. A Multigáz vérbeli krimi, szélhámosokkal, gazfickókkal, áldozatokkal, szövevényes bűnügyekkel. Izzasztóan izgalmas, és könnyfakasztóan vicces történet egyszerre. Időnként emlékeztetnünk kell magukat arra, hogy csak fikció, mert bizony végig olyan érzésünk lesz, mintha a szerző megtörtént eseményekről írna.

A stand-up comedy jeles képviselőjeként Kovács András Péter műsoraiban gyakran tart görbe tükröt, többek között, a multi cégeknek is. Élményeit, bosszúságait, tapasztalatait és a nagyvállalatok tipikus figuráit most izgalmas krimivé gyúrta, majd sajátos humorával dúsította. A történetben rengeteg valós szituáció elevenedik meg, amivel mindannyian találkozhattunk a saját nappalinkban, vagy a szolgáltatónknál a sorszámot gyűrögetve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szerző semmit nem bíz a véletlenre. Olyan, mintha Topor János, Csete Máté, Zarvan, Eszti, Hársfalvi és a többi karakter is a közeli ismerősünk lenne. A nevetéstől könnyes szemünket törölgetve végül rájövünk: a szereplők egy része arra emlékeztet, amilyenek valaha lenni akartunk, a többiek meg arra, amilyenek lettünk. És ez sem véletlen…

A 2010. november 15-én megjelenő regényről a szerzőt, Kovács András Pétert kérdeztem.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr342448608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása