Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

KAP videónaplója (1.rész)

2010.12.05. 12:59 - kcsabi

Címkék: kap hadházi dumalondon videónapló

Mi történt Londonban? Miért titkolózik KAP és Hadházi Laci? Milyen veszélyeknek voltak kitéve? Milyen trauma érte őket? Végül hogyan jutottak el céljukhoz? Mi van a mosoly mögött? Kérdések, melyekre nem találtunk válaszokat. Eddig...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amit tudunk: KAP és Hadházi Laci novemberben Londonban jártak, a kint élő magyaroknál. Előadásukkal nagy sikert arattak, volt taps, ováció, fényképezkedés. Óriási szeretettel fogadták, és még nagyobbal búcsúztatták őket. Igazi álomfellépés volt, a helyi szemtanúk elmondása szerint. A két főszereplő viszont nagyon szűkszavúan nyilatkozott a kirándulásról. Vajon miért?

Nem tudtuk. Aztán a vallatószoba sötét magányában mégiscsak kiderült, hogy KAP készített egy videónaplót az út során. Amikor hazaértek, megfogadták, nem mutatják meg senkinek. Mi azonban rájöttünk, hol van a felvétel. Elmentünk érte. Kiástuk. Megnéztük. Most pedig megosztjuk veletek.

Figyelem! A következő felvétel megtekintését gyengébb idegzetű nézőink számára csak határozott fellépésű közös képviselő, esetleg a helyi önkéntes polgárőrség körzeti megbízottjának jelenlétében, egyik szemük bekötése mellett ajánljuk. A videót tizennyolc éven felüliek kiskorú felügyelete mellett, tizenkét éven aluliak pedig csak a területileg illetékes földhivatal vonatkozó szakhatóságának engedélyével nézhetik meg!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr672494408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: HATÁSUNK A MAINSTREAM HUMORRA? 2010.12.05. 17:54:44

 Legalábbis mi nagyképűen úgy képzeljük, hogy akinek kipattant a fejéből a  fenti plakát ötlete, az előtte belebotlott a mi kis, nem túl régi, kegyeleti réteghumor blogunkba.Persze ez cseppet sem biztos, hogy így történt. Amennyiben mégis, an...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása