Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Újévi jókívánságok - BUÉK 2011

2010.12.31. 16:30 - kcsabi

Címkék: buék

Az év utolsó napján a szórakozásé a főszerep. Van, aki előre iszik a medve nőjére, mások meg utólag, de ez mindegy is. Ami fontos, ma mindenki igyekszik jól érezni magát, ebben pedig a Dumaszínház nagy segítség lehet. Örömmel jelentem, csapataink már most is harcban állnak a humor és nevetés frontján. Légideszantos poén-kommandósainkat már ledobtuk az ellenséges vonalak mögé. Harcba indulás előtt azonban még üzentek nektek egyet-kettőt, Társulatunk ezzel a jókívánság-csokorral kíván Nektek Boldog, Sikeres és Humoros Új Esztendőt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács András Péter (KAP):

„Kívánom, hogy mindenki sikerrel járjon, aki le akar szokni a dohányzásról 2011-ben. Ez persze azzal fog járni, hogy felszalad egy pár kiló, erre 2012-re fogyókúrát fognak megfogadni, amihez szintén sok sikert kívánok, és ha sikerül végül leadni pár kilót, stressz oldónak jöhet egy szál cigi. Úgyhogy 2034-ig erős elhatározásokat és kellemes időtöltést kívánok minden fogadalmasnak.”

 

Mogács Dániel:

„Legyen minden szép...őőö meg jó..... igen....jó is legyen....meg több igen legyen több mint volt sokkal több....a szeretetből!”

 

Pataki Balázs:

"Az újév két dologgal indul: változásokkal és fogadalmakkal. Az újévben mindig változik valami. Több európai országhoz hasonlóan, például, nemsokára állítólag nálunk sem lehet majd nyilvános szórakozóhelyen dohányozni. Aztán majd jön, hogy nem lehet a strandon sem a medencébe vizelni... A fogadalmakkal kapcsolatban pedig azt figyeltem meg, hogy Szilveszterkor mindenki fogadalmakat tesz, hogy mit csinál másképp az újévben, majd a fogadalom után megisznak 4-140 pálinkát és resetelik az emlékeiket, mint a Men in Black-ék a villogóval. Ezért csak olyan ígéretekben érdemes hinni, amit január 3-án tesznek. És erre az évre ennyit a politikáról!"

 

Maksa Zoltán:

„Kedves Rajongók! Sokkal nagyobb feladat hárul rátok az újesztendőben, mint hinnétek! Vissza kell vezetni a nemzetet a mosoly oldalára! Tudom ehhez nem elég egyetlen év, de veletek sikerülhet, mert mi egyedül kevesek vagyunk, mint Himnuszban a pozitív gondolat! Nem vagyok egy politikus alkat, de idéznem kell egy korábbi gondolatot: Most aztán tényleg hozzon mindenki az estjeinkre még egy embert! A hosszú élet titka pedig a mellékelt képen látható! Szeretettel: Maksa Zoltán, kövület."


 

Kiss Ádám:

„A villanyt 2011-ben is, mindenki kapcsolja le maga után!

Kettőezer tizenegyes! Megadta!

Boldogkőváralja...”

 

Lorán Barnabás (Trabarna):

„Köszönet, hogy fenn maradtatok a és megnéztétek a Showder Klubbot,, vagy minket élőben itt-ott. Egészséget, békességet, boldogságot, magas prémiumot, térerőt, jó fogásokat a leértékeléseken és legalább évente egy lottó telitalálaltot! És adómentességet!”

 

Bruti:

 

Csenki Attila:

„Csináljatok, amit akartok, de fontos, hogy időben foglaljátok le Dumaszínház jegyeiteket és gyertek el minél több alkalommal kikapcsolódni! Használjatok biztonsági övet, kevesebbet Facebookozzatok, cigizzetek vagy ne, de ne siránkozzatok miatta! Aki kevesebbet eszik, kevésbé lesz dagadt! Fellépés közben bátran igyatok sokat, fellépések között pedig legalább annyit, hogy a következőig életben maradjatok! Ez a lényeg: a lehető legtöbb fellépésünkre eljönni, lazítani, fellépések között pedig életben maradni!”

 

Bellus István:

„Remélem, hogy 2011-ben az új médiatörvény nem fogja semmivel szankcionálni a humort.

Mindenkinek nevetésben gazdag boldog újévet kívánok VV Alekoszt idézve -"Mindig, minden körülmények között!"

 

Hajdú Balázs:

„Sétáljatok többet, mert a séta jó móka és hasznos időtöltés! Ráadásul egy csomó mindent lehet közben csinálni, például menni…”

 

Zsók Levente:

“Kívánok, minden Dumaszínház kedvelőnek, rajongónak vagy csak mellette elhaladónak boldog új évet. Tegyetek újévi fogadalmat, mert az fontos, hogy miért? Még én sem jöttem rá arra, ezért olyan fogadalmakat teszek, mint például: az újévben no smoking, max. zakót viselek. Soha ne így kezdjük újévi fogadalmunkat: „megmutatom az újévben, hogy nem fogok…”, mert mind tudjuk, nem szabad „új”-al mutogatni.

A bór, búza, egészség mellett sok dumaszínház belépőt és egy kerékparittyakötő gumit, az még nem tudom mi, de ha valakinek a boldogsága múlik ezen, mié’ ne kívánnám. BÚÉK!!!”

 

Bács Miklós:

„Szeretnék Boldog Új Évet kívánni mindenkinek, aki röhögött 2010-ben rajtam, vagy valamelyik kollégán, de még azoknak is, akik csak tervezték, hogy röhögni fognak rajtam, vagy valamelyik kollégán. Egyúttal Paul a jóspolip halála utáni űrt betöltve jóslatokat szeretnék tenni a 2011-es évre.

 

2011-ben:

- Az év színe a neonbarna lesz, enyhe kókusz árnyalattal

- Az év zenei eseménye Lady Gaga reggeli szájszagának megzenésítése lesz, amit a Royal Philharmonic Orchestra ad elő egy csimpánz vezényletével.

- Jövőre a Toyota az autók után 10.000 szerelőt is vissza fog hívni.

- A Wikileaks iratokból meg fogjuk tudni, hogy ki ölte meg Kennedyt, Martin Luther Kinget, Elvist, Kurt Cobaint és Jimmyt, valamint özv. Soponyainé tacskó-mopsz keverékét.

- Kiderül majd, hogy van a földön kívül élet, de ott is drága a benzin.

- A magyar futballválogatott majdnem kijut valahova.

- Schmitt Pál az Emberek Embere nyílt napokon ellenőrzőket és orvosi igazolásokat is alá fog írni a kiválasztott iskolásoknak.

- Magyar régészek megtalálják az első latin nyelvű ABC romjait a Budai Várban

- Egy magyar tudós nyeri majd a Nobel díjat, a módszer kifejlesztéséért, amivel biztosan Nobel díjat lehet nyerni.

- Overdose kihívóra talál egy Aranylövés nevű kanca személyében

- Újra divat lesz a térdzokni és a félig leragasztott szemüveg

 

Csak figyeljetek!

BUÉK!”

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr322550861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása