Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

A születésnapi torta esete a Konyhashow-val

2011.02.16. 15:42 - kcsabi

Címkék: maksa

Mi is lehetne jobb alkalom egy születésnapi köszöntőre, mint az, amikor valaki éppen születése napját ünnepli? Talán semmi. Éppen ezért, szerkesztőségünk tagjainak születésnapi gyertyák elégetése után keletkezett parázs-vitájának eredményeképpen a következő döntést hoztuk: szakítva a hagyományokkal, idén Maksa Zoltán, szenior kategóriában él-, és lemezlovas barátunkat, február 16-án, azaz tárgynapon esedékes Születésnapja alkalmából, nagyra törő szeretet kíséretében, tisztelettel köszöntjük!

A jeles napon, gondolatban órákig sütött, és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközzel feldíszített képzeletbeli tortáját, saját készítésű, házi jellegű Konyhashow-jával megszórjuk és ezzel kívánunk minden szépet és jót! 

Zoltán, Zoli bácsi, Darth Zoli! Az Erő legyen Veled! Boldog Születésnapot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr872665581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása