Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

A Stand-up Express első fellépői

2011.02.17. 09:24 - kcsabi

Címkék: felméri stand up express atta

A Stand-up Express 2011. február 22-én indul a Godot Dumaszínházban. Az első alkalommal – amint arról már hírt adtuk – két fellépő, Felméri Péter és Vince Atta, brit komikus szórakoztatja a közönséget angol nyelven.

Az előadókról röviden:

Vince Atta

A Manchesterből származó brit komikus rövid idő alatt tett szert hatalmas népszerűségre hazájában, de az elmúlt években számos európai nagyvárosban is járt, ahol szintén hamar megtalálta a hangot a közönséggel. Lendületes előadásmódja és gátlásoktól mentes, de mégis kiművelt humora rövid idő alatt a műfaj legnagyobbjai közé emelte, amit a számos szakmai-, és közönségdíj, illetve a folyamatos pozitív kritika is megerősít. Történeteiben a diszkrimináció kényes kérdéseit éppúgy feszegeti, mint az értelmetlen faji büszkeséget, de szórakoztató képet kapunk a londoni ex-barátnőkről, a konyhában rejtegetett spanyol lovakról, vagy éppen a jó szándékú, de alkoholista anyáról is. Vince Atta előadóként, műsorvezetőként, és íróként is fontos szereplője az angol humornak, nem véletlenül írták róla, hogy „amihez nyúl, arannyá változik”.

„A jövő csillaga! Ez tény!” – Student Direct

 „Egyike a legígéretesebb művészeknek.” – The Guardian

 

Felméri Péter

A fiatal humorista 2006-ban nyerte meg az Erdélyi Humorfesztivált, a következő évtől pedig állandó tagja a Dumaszínház csapatának. A jellegzetes, lassú beszédéről is ismert humorista informatikusként végzett és dolgozott, mielőtt kipróbálta magát a komédia világában. A pályamódosítás óta azonban a fellépések mellett rendszeres szereplője a Showder Klubnak, az MR1-Kossuth Rádión hallható Rádiókabarénak, a román TVR magyar nyelvű adásainak, illetve ötletemberként és riporterként is segíti az Esti Showder Fábry Sándorral című műsort. Mindezek mellett jelen pillanatban első könyvén dolgozik, így hamarosan íróként is debütál. Műsora nem nélkülözi az abszurd humort sem, így általa egészen más megvilágításba kerülnek a hétköznapi problémák egy kigyulladt autótól kezdve akár az extrém sportokig.

„Felméri Péter, a kifogyhatatlan erdélyi humorzsák” – Székelyhon.ro

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr222667177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása