Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Új tehetségeket keres a Showder Klub

2011.03.11. 00:47 - kcsabi

Címkék: orosz kertész czeglédi showder klub tehetségkutatás szikra kovács kristóf gombos tibor janklovics zsók tóth edu szente veress gombos szabolcs

Az RTL Klub népszerű műsora, a stand up comedy tévés tűzfészke, a Showder Klub új arcokat keres. Javában zajlik a válogatás, a legjobbak pedig már a tavaszi évadban bemutathatják, amit tudnak.

 

 

 

 

 

 

 

A Dumaszínházban havonta megrendezett Fiatal Félőrültek Fesztiváljára jelentkezők száma is jól mutatja, hogy a műfaj térhódításának köszönhetően egyre többen szeretnének erre a pályára lépni. Sokan, több – kevesebb tehetséggel a tarsolyunkban, várják a nagy kiugrás lehetőségét. A Showder Klub indulása óta, ha lehet, még nagyobb az érdeklődés, az önjelölt dumagépek tömegesen küldik szedett-vedett, vagy éppen kimunkált anyagaikat a műsor készítőinek, bízva abban, hogy egyszer majd ott lehetnek ők is hétfő este a tévében, a legnagyobbak között.

A tévés humor-klub történetében először a készítők – a csatornával egyetértésben – úgy döntöttek, tehetségkutatón keresnek új arcokat a műsorba. Jó hír, hogy ez nem a régi nagy kedvencektől veszi el a szereplési lehetőséget, hanem évadonként több rész elkészítését segíti elő. A Dumaszínház és a produkció együttműködése révén a legjobb tíz jelölt a Godot Dumaszínházban lép fel három este, más-más közönség előtt. Szerdán került sor a második alkalomra, a harmadik pedig március 16-án este lesz. A show producere, Kovács Kristóf, a műsor humor koordinátora, Kovács András Péter, és a Dumaszínház főszerkesztője, Litkai Gergely a közönség visszajelzéseit és a szakmai szempontokat figyelembe véve dönt arról, hogy tavasszal ki mehet végül a műsor felvételére előadóként.

A jelen pillanatban „versenyben” lévő jelentkezők már nem először állnak közönség előtt. Hosszabb – rövidebb ideje mindenki próbálja megvetni a lábát a stand up comedy világában, lelkesek és elszántak. A nyugodt, rezzenéstelen arcú poén-hőstől a hiperaktív energiabombáig minden karakter megjelenik a színpadon általuk. Az első két este után az már biztosan kijelenthető, hogy Czeglédi Zoltán, Gombos Szabolcs, Gombos Tibor, Janklovics Péter, Kertész Ricsi, Orosz György, Szente-Veress Adrienn, Szikra László, Tóth Edu, és Zsók Levente a műfaj ígéretes újoncai. Hogy ki érett már az országos ismertséget jelentő műsorra, azt most még nem tudni. Jövő szerdán kiderül.

Az este első szünetében Kovács Kristófot faggattam: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr462729712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása