Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Hasznos betűszavak: GYIK és IVR

2011.04.05. 21:21 - kcsabi

Címkék: jegyvásárlás gyik beliczai kap ivr hadházi

Hogy lehet a Dumaszínház előadásaira jegyet vásárolni? Mit jelent az, hogy „Helyfoglalás vásárlási sorrendben”? Mi lesz, ha nem tudom átvenni a lefoglalt jegyet? Mit tegyek, ha nem veszik fel a telefont? Számtalan fontos kérdés merül fel jegyvásárlás előtt, kérdezni pedig nem szégyen! Összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat, és felgyorsítottuk a jegyfoglalást. A vonalban KAP, Hadházi Laci és Beliczai Balázs

A stand-up comedy estek látogatása a jegyfoglalással kezdődik, ami az élmény legkevésbé vicces része. A felmerülő kérdésekre igyekszünk gyorsan válaszolni telefonon, skype-on, a közösségi oldalon, e-mailben, vagy akár személyesen is, de persze előfordul, hogy nincs idő várni, vagy csak kényelmesebb lenne telefonálgatás nélkül megtalálni a választ. A kényelmes és gyors ügyintézés érdekében két új csatorna is rendelkezésére áll minden kedves – visszatérő és leendő – vendégünknek.

A jegyfoglalásra fenntartott +36-30-680-52-63-as telefonszámon munkatársunk minden hétköznap 10 és 18 óra között elérhető. A gyorsabb ügyintézést most már egy IVR, vagyis egy - Kovács András Péter, Hadházi László és Beliczai Balázs hangján megszólaló – automata is segíti, egyszerű, jól érthető menüpontok segítségével. A fenti számot kell csupán hívni, és a megfelelő menüpontot választani. Van itt jegyfoglalás, reklamációs lehetőség, magyar- és angol nyelvű tájékoztatás, sőt, még egy-egy rövid előzetes is a műsorból, szóval minden szép, jó és hasznos.

Összegyűjtöttük, és a honlapon közzétettük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat is. A Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) menüpontot folyamatosan frissítjük, érdemes elolvasni mielőtt telefont, vagy billentyűzetet ragadnánk. A menü a honlap jobb alsó sarkában bújik meg, éppen itt: http://www.dumaszinhaz.hu/index.php?p=gyik

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a honlapon, a Facebookon, Skype-on, e-mailben, telefonon és persze személyesen a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8.), és persze előadásainkon (http://www.dumaszinhaz.hu/index.php?p=jegyvasarlas)!

  

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr792803084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása