Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Izgalmas angol-magyar a Godotban

2011.04.12. 09:55 - kcsabi

Címkék: hunglish kap fráger tóth edu szente veress

Ki mondta, hogy a humor nem lehet olyan izgalmas, mint a foci? A Dumaszínház csapata - értékes vendégjátékosokkal kiegészülve - ismét bizonyította, hogy a szórakoztatás sokszor még keményebb küzdelem, mint a gyepen kapuba rugdosni a bőrt. A múlt heti angol nyelvű előadásról egy igazi bennfentes tudósít. 

Tóth Edu írása

"Már a kezdő sípszó előtt a közönségmorajból és a hömpölygésből érezni lehetett, nem akármilyen rangadó elé néz a publikum. A Godot aréna ultrái már félig szétszaggatták a kerítést, amikor Fráger Balázs hanyag eleganciával már a kezdőrúgásból majdnem gólt szerzett. Egy gyors akcentusváltással becselezte magát a tizenhatoson belülre, de itt még sikerült felszabadítania egy önfeláldozó védőnek. A majdnem értékesített akciógólt egy erős kacagáshullám és két kapufa követte, majd három erős poén zsinórban, ezért pedig már járt a megérdemelt tapsvihar.

A négytagú humorcsapat ekkor már érezte, van mit keresnie ezen a derbin, és két újabb csatárral támadott. Tóth Edu, majd Szente-Veress Adrienn érkezett, hogy szétzilálja az ellenfél hátsó alakzatát. Csöppnyi puhatolózás után rövidpasszos történetek, gyors ritmusváltások, tanulságos mindennapi tablók és kihagyhatatlannak tűnő ziccerek jellemezték a mérkőzés ezen szakaszát, majd Adrienn egy villámgyors kontratámadás végén megszerezte a vezetést a hazai csapatnak.

A gól teljesen feltüzelte a nézőket, no meg a játékosokat is, látványos, mintaszerű, kombinatív futball következett, majd Kovács András Péter percei, kinek vezényletével már erős mezőnyfölény dominált, a játékvezetőnek többször is a zsebéhez kellett nyúlnia, annyira belelkesedett a két csapat. KAP veszélyes beívelései valósággal a saját kapujához szegezték az ellenfelet, melynek eredményeként a 93. percben a másodikat is sikerült berámolni, amivel jelentősen megnőtt az esélye a vendéglátóknak a továbbjutásra.

Visszavágó május 16-án, köszönjük a szurkolóknak a bíztatást, öt hét múlva találkozunk!"

A mérkőzés főszereplőiről készült néhány kép, KAP kivételével, mert bár a pályán kiválóan helyezkedett, a fényképezőgépet valahogy mégis sikerült elkerülnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr482819616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása