Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Gyere ki a nagyvázsonyi hegyoldalba! (videó)

2011.04.28. 00:01 - kcsabi

Címkék: otp jegyvásárlás nagyvázsony dumavölgy humorvár

Földrajzi kérdés: Mi van a nagyvázsonyi Kinizsi vár és a templom között? Július végén biztos, hogy a DumaVölgy. Ismét táborozni indul ugyanis a Dumaszínház csapata a már hagyományos humor-fesztiválra. Duma Jam, Duma Koncert, Matiné, vendégek, Rádiókabaré, kóstolós fogatos falunézés, és ami a legfontosabb: stand up comedy minden mennyiségben.

Nagyvázsony község önkormányzata és a Dumaszínház idén negyedik alkalommal rendezi meg az OTP Dumavölgy-Humorvár programsorozatot. A tíz napos fesztivál július 22-től 31-ig vár minden érdeklődőt, kirándulót, arra járót, és véletlenül odatévedőt a nagyvázsonyi Kinizsi vár mellett felállított sátorban, illetve annak környékén.

Az esti előadások mellett idén minden eddiginél több kiegészítő programmal bővül a fesztivál menetrendje. Délutáni és éjszakai műsorok (Duma Matiné, Duma Koncert, Dr. Mogács és Mogács Dániel közös est, Hajós András önálló est), tehetségkutatás (Fiatal Félőrültek Fesztiválja), humoros idegenvezetés (minden nap más-más humorista vezetésével kóstolós fogatos falunézés) egészítik ki az egyébként is színes kínálatot.

A fogatos falunézés – mely idén is minden nap délutánján kis létszámú csoportokban indul – idegenvezetői várhatóan. Kovács András Péter, Litkai Gergely, Rekop György, Szupkay Viktor, Hajdú Balázs, Lorán Barnabás, Mogács Dániel, Csenki Attila, Bruti, Janklovics Péter.

A „keretes szerkezetbe” foglalt tíz nap első és utolsó estéjén Duma Jam, közben pedig a stand-up comedy legjava várható, de a szokásoknak megfelelően lesz Rádiókabaré felvétel, humorista-simogatás, autogramosztás és könyvdedikálás is.

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinház.hu). Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók a következő árakon:

Elővételben (2011. április 26 – július 21-ig): 1.800 Ft

A helyszínen: 2.000 Ft

Napijegy (2 előadásra): 3.500 Ft

Bérlet (korlátozott számban, kizárólag elővételben): 20.000 Ft

Fiatal Félőrültek Fesztiválja: 1.000 Ft

Fogatos idegenvezetés: 1.500 Ft

 

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr322860963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása