Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Ismét nevetős tánc, vagyis folytatódik a Stand up & Dance UPDATE

2011.06.05. 23:00 - kcsabi

Címkék: zeneipar satöbbi kobuci janklovics stand up dance

Szerkesztőségünk birtokába jutott egy videó, melyből kiderül, Janklovics Péter elvállalta a fellépést a Kobuci Kertben, 2011. június 11-én. Íme:


 

Dumaszínház a Facebookonhttp://www.facebook.com/dumaszinhaz

-----------------------------------------------------------------------------------

Május végén sikeresen debütált a KOBUCI Kertben a Stand up & Dance. Mogács Dániel rekeszizom-tornája után a Sajnosbatár zenekar koncertje következett, a kísérleti előadás pedig hatalmas bulivá fajult. A szervezők és a közönség egyaránt úgy érezték, a tánccal és énekkel kombinált humorest működőképes ötvözete a különböző szórakozási lehetőségeknek.

A siker persze hagyományt szül, így a Dumaszínház, a Zeneipar Kft. és a Kobuci Kert (1033 Budapest, Óbuda, Fő tér 1., a Zichy-kastély udvara) együttműködése folytatódik. A következő Stand up & Dance estére 2011. június 11-én, 20 órától kerül sor Janklovics Péter és a Satöbbi zenekar főszereplésével.

Janklovics Péter 1999-ben végzett színészként a Gór Nagy Mária Színitanodában. Játszott Zalaegerszegen, Székesfehérváron, 2010 őszétől pedig a budapesti TÁP Színház társulatának tagja. Számos színházi szerep (Az ember tragédiája, A gát, III. Richárd, A kis herceg, A revizor, Vőlegény, Roló, 80 nap alatt a Föld körül) mellett olyan filmekben is feltűnt, mint az Egy tél az isten háta mögött, A Hídember, vagy a Zimmer Feri 2. Több reklámfilm után a Sziget Fesztivál arcaként szerzett országos ismertséget, majd humoristaként is kipróbálta magát. A Comedy Central bemutatja és a Showder Klub című műsorokban már a Dumaszínház társulatának tagjaként szerepelt, színészi kvalitásait a stand up comedy műfajában is sikeresen kamatozatja.

 A Satöbbi zenekar, 1982-ben alakult és a következő évben már szerepelt a Ki mit tud?-on, így hamar megismerhették őket az alternatív rockzene kedvelői. „A reggae, tangó, csacsacsa, boogie, beat és punk zenei alapokra épülő számokat az abszurd humor műfajából táplálkozó, néhol szürreális, ironikus, vagy éppen lírai dalszövegek teszik különlegessé.” – olvashatjuk róluk az interneten. A Seres Péter, Pethő Th. Zsolt, Giret Fruzsina, Szabó Márton, Németh Márton és Max felállásban működő együttes egyéni stílusú előadásaiban nagy szerepet kap az előadók és a közönség közötti különleges kapcsolat, az évődés, a folyamatos interakció. Karrierjük egyik csúcsaként 1985-ben a Satöbbi lehetett a Depeche Mode elő zenekara. A Világ legszebb dalai című albumuk 1997-ben jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr92960453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2011.06.09. 16:11:48

Látszik, már ő sem a régi.

Minimum egy mobiltelefon-dobozt kellett volna kapnia.

:-)
süti beállítások módosítása