Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Rekop György

2011.06.14. 11:00 - kcsabi

Címkék: rekop nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Már csak 38 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

 

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

 

Rekop Gyurival a szomszédban, a Kispesti uszodában futottam össze. Két és fél órája gyűrte a vizet, megállás nélkül, de a kedvemért kicsit lassított. Beszélgettünk erről-arról, aztán – nem véletlenül - szóba került a nyári tíznapos OTP Dumavölgy-Humorvár, amire Gyuri egészen lelkes lett. „Nagyvázsony? Imádom. Sehol nincs olyan közvetlen hangulat. Tesó, tudod, mekkora buli van ott? Igazi humor-woodstock. Lehet inni is, sőt, a helyiek el is várják. Ki akarná megsérteni ezeket a nagyszerű embereket, nem?!

Látva ezt a felfokozott érdeklődést, azért még faggatom kicsit, hiszen biztos voltak érdekes sztorik az elmúlt három évben. A Tanár úr vonakodik kiadni magát. „Maradjunk annyiban, hogy ott szinte bármi megtörténhet, és bizony meg is történik. Egyszer már sikerült majdnem Zsók Leventére innom magam, de erről többet nem mondhatok a saját érdekemben.” Nyilván felvetődik bennem a kérdés, mi volt a legcsúnyább kaland vége, Gyuri elmosolyodik: „Az egyik italozás után sikerült színeset ásítanom a vendéglátóimnál. Kellemetlen lehetett volna, de annyira kedvesek voltak, szemrebbenés nélkül ráfogták a dolgot a kutyájukra…”

Ezek után a nagyvázsonyi buli hangulat felől nincs egy szemernyi kétségem sem, inkább az érdekel, mivel készül a XIX. kerület réme a nyári humor-fiestára. Válasza rövid, de biztató: „Szeretnék végre vicces lenni.

Hagyom is, ússzon csak tovább, de távolodóban annyit még utánam kiált: „Üzenem mindenkinek, jöjjenek el Nagyvázsonyba, mert jó lesz, és akkor máshova úgysem tudnak menni.

Rendben, átadom.


A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinhaz.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

Dumaszínház a Facebookonhttp://www.facebook.com/dumaszinhaz 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr512982658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása