Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Aranyosi Péter

2011.06.18. 11:27 - kcsabi

Címkék: aranyosi nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Még 34 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

Aranyosi Pétert családi körben értem utol telefonon. Kedves gyerekhang hasította ketté párszor a dobhártyámat, miközben beszélgettünk. Péter igyekszik rám is figyelni, felemás sikerrel. „Nagyvázsonyban mindig nagyon bensőséges a hangulat…várjál, apa telefonál, mindjárt, jó?...szóval családias a légkör…ne azt, ezt kóstold meg, egyél szépen…és ami a legjobb, hogy remek a közönség, mindenki nagyon szeret ott fellépni…kisfiam, várjál még egy kicsit…a többiek is elmondhatják, mennyi ötlet születik ott…igen, ebből egyél, nagyon finom…és persze a végén rengeteg fénykép készül, sok a tapogató kéz…”

Ez utóbbi mondatrész nagyon talányos, de aztán elmagyarázza, hogy a spontán közönségtalálkozók – előadás után – mindig jól sikerülnek. Mint mondja, nem is nagyon tud kiemelni különös sztorit az elmúlt évekből, hiszen évről évre egyre nagyobb szabású a nagyvázsonyi humor-piknik, minden évben másért volt jó. Meg aztán Péter ilyenkor már nem a nosztalgiával foglalkozik, hanem tervezi az idei műsort.

„Nagy erőkkel készülünk a Duma Jam-re, Hadházi Lacival és Kovács András Péterrel, ez lesz az első esti kezdő-program. A Jam mindig nagyon hálás dolog, mert bár ez egy magányos műfaj, itt viszont egymást tudjuk erősíteni. Szeretik a nézők is, de mi is nagyon élvezzük.” – mondja kicsit csendesebb körülmények között, míg gyermeke eszik. A háromszemélyes est mellett Peti persze önálló előadással is készül, ráadásul aznap Fábry Sándor lesz a másik előadó. „Nem leszünk együtt a színpadon, de már nagyon várom Sándor műsorát, egyrészt azért is, mert gyerekkorom óta rajongok érte, másrészt pedig példaképként tekintet rá.” –lelkesedik – „Biztosan megnézem és ő is számít rám. Régóta dolgozunk együtt, előadás közben kipillant rám, és tudja, ha röhögök, akkor jó. Ismerem az anyagait, tehát ha már én is nevetek, minden rendben van, ez inspirálja őt.”

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinhaz.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookonhttp://www.facebook.com/dumaszinhaz


A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr222994611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása