Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Beliczai Balázs

2011.06.22. 09:41 - kcsabi

Címkék: beliczai nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Még 30 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

Beliczai Balázs éppen egy fellépésre sietett, amikor beszéltünk. Késésben volt, mivel nem nagyon találta a megadott címet, így fülén telefonnal, kezében térképpel, az utat fürkészve válaszolt kérdéseimre, a rá minden körülmények között jellemző, végtelen nyugalommal a hangjában. Szerencsére nem ő vezetett.

„Nagyvázsony leginkább abban különleges, hogy ez az egyetlen olyan fesztivál, ami igazán a miénk. Sok hasonlón veszünk részt, de ott csupán vendégek vagyunk, amikor a szervezők Dumaszínházas humoristát hívnak.” – válaszol tárgyilagosan, de fokozódó lelkesedéssel – „Otthonosabban mozog az ember a színpadon, és érezni a közönségen is, hogy azok jöttek el, akik tényleg kíváncsiak ránk. Sokat dob a hangulaton a tény, hogy a legtöbb ember a nyaralása, szabadsága részeként vesz részt a programokon, míg év közben esetleg a munka utáni fáradság nyomja rá a bélyegét a befogadóra.”

Balázs meséli, hogy az elmúlt három évben egyszer sem sikerült még hosszabb időt a „táborban” töltenie. Mindig úgy jött ki a lépés, hogy mennie kellett tovább, épp csak egy villámlátogatásra volt lehetőség. Ennek ellenére neki is van kedvenc emléke Nagyvázsonnyal kapcsolatban. „Ami elsőként jut eszembe: a kezdet kezdete. Még semmi nem volt, csak egy sajtótájékoztató, hogy indul egy ilyen fesztivál, és ízelítőképp nekem kellett föllépnem pár újságírónak. Akkor még én is csak reménykedtem, hogy sikeres lesz.” Az lett. Lehetett bármilyen meleg, vagy vihar, az ország minden tájáról érkeztek érdeklődők. Balázsnak viszont e tekintetben szerencséje volt. „Eddig - legalábbis azokon a napokon, amikor én léptem fel – az időjárás is nagyon kegyes volt, remélem, ez idén se lesz másképp.

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinhaz.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookonhttp://www.facebook.com/dumaszinhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr863005278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása