Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Bruti

2011.07.05. 08:23 - kcsabi

Címkék: nagyvázsony bruti nagyvázsonyi dumák

Még 17 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

Bruti (dal)szövegei főleg a rövid, lényegre törő, ámde frappáns megfogalmazások mezsgyéjén haladva igyekeznek szórakoztatni. Amikor Nagyvázsonnyal kapcsolatban érdeklődtem, akkor is csak annyit mondott, nézzem meg az alábbi videót, ha jót akarok magamnak, különben

 

Nos, nem tudom, mi lett volna a mondat vége, de mivel Bruti egyrészt ellenállhatatlanul kedves stílusban tudja rávezetni az embert a helyes gondolkodásra, másfelől pedig nagyon erős, ezért nem vitatkoztam, megnéztem. És nem bántam meg! Csak ajánlani tudom, mert leírhatatlan, utánozhatatlan, és, és…és ha nem nézitek meg, szólok Brutinak! Komolyan.

 

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinhaz.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookonhttp://www.facebook.com/dumaszinhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr73040672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása