Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Szöllősy-Csák Gergely

2011.07.09. 12:54 - kcsabi

Címkék: nagyvázsony szöllősy csák nagyvázsonyi dumák

Még 13 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

 

Szöllősy-Csák Gergely az utóbbi időben ismét sportos életet él. Az előre egyeztetett interjúra is egy edzőteremből érkezett, utána pedig focizni indult. Vasparipájáról leszállva, kihámozta magát a motoros kabátból, ami ebben a nyári időben csakis menet közben kényelmes viselet, megállás után szinte azonnal mobil szaunaként működik, mindenféle átmenet nélkül. A nagy interjú előtt, mintegy felvezetésként beszélgettünk a fesztiválokról, a nyárról, és persze Nagyvázsonyról is.

 

„Egész egyszerűen gyönyörű a környék, a hangulat pedig mindig jó szokott lenni, hiszen Nagyvázsonyban mindenki ott van a csapatból. Csak címszavakat lehet mondani: természet, sok vidám ember, humor, foci, csajok, srácok, sör, buli, satöbbi.” – lelkesedik Gergő, de utána mégis elkomorodik kissé. ”Nagyon jó ott lenni, nekem mégis kettős érzésem van ilyenkor. Nagyvázsony mellett - Mencshelyen – van anyáméknak egy felújított parasztháza. Az egész környék gyönyörű, van hol lakni, de hiába nagyon nagy buli az egész, a szüleim ugyanúgy ott vannak, szóval én mégis koordinálva vagyok. Ez egy nagyon szomorú tényező.”

 

Látom érzékeny pontra tapintottunk, így menteni próbálom a helyzetet, meg amúgy is kíváncsi vagyok, mennyiben más egy ilyen fesztiválon előadni, mint máshol. Erről kérdezem, de sajnos megfeledkezem róla, hogy egy humoristától komoly dolgot kérdezni mindig veszélyes játék. Most is.

 

„Előadóként úgy szoktam készülni, hogy négytől ötig tai-chi, amit egy laza, egy órás kocogással vezetek le. Ezt egy napimádó imádság előzi meg a felkelő nap fénysugaraira, és mindemellett pedig tisztítókúrát végzek, beöntéssel, napfelkeltétől este nyolcig. Remélem, ez nem fog egybe esni a fellépés időpontjával, mert nem vagyok hajlandó megszakítani a beöntést, tehát ha nem végzünk, akkor a színpadon, előadás közben kell folytatnom.”

 

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinház.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

 

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookonhttp://www.facebook.com/dumaszinhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr33052638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása