Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Kiss Ádám

2011.07.11. 11:33 - kcsabi

Címkék: kiss nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Még 11 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

 

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

 

Kiss Ádámról minden kollégája tudja, hogy az esetek nagy részében van nála kamera, amit nem fél használni. Ahogy a színházi darabokban a pisztoly, úgy Ádám kamerája is olyan, hogy ha megjelenik a színen, hamarosan elsül. Később, a virtuális vágóasztalon pedig már csak a vágó jóindulatán múlik, miből lesz Kissfilm, és mi marad meg emlékként (esetleg sokat érő, terhelő bizonyítékként).

 

Nemrégiben Ádámot arra kértem, idézzen fel néhány kellemes, vicces emléket a nagyvázsonyi humortáborról. Türelmet kért, majd visszahívott. Azt mondta, nem kell kutatnia az emlékeiben, a gépén olyan videót talált, hogy „nem hiszem el”. Tévedett. Elhittem. És ha már így alakult, el is kértem...

 

A főbb szerepekben Beliczai Balázs és Kiss Ádám, no, meg Pataki Balázs „kicsi gitárja” (, aki ezért a megnevezésért kitűzi a fejemre a vérdíjat, hiszen a hangszer valójában egy ukulele). Természetesen megkérdeztem Beliczai Balázst is, mit szól, ha megjelentetjük a videót. „Tejjóságoség…XD” – válaszolta e-mailben – „Mi minden van még azon a számítógépen?” Aztán beleegyezett.

 

A felvétel legfőbb tanúsága, hogy Nagyvázsonyban bármi megtörténhet. És meg is történik…

 

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinház.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

 

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookon: http://www.facebook.com/dumaszinhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr563057040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása