Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Hajdú Balázs: Hogyan…?

2011.10.01. 13:33 - kcsabi

Címkék: hogyan béka rovat hajdú

Hajdú Balázs alszik. Könnyű neki, hiszen jól tudja, hogyan kell aludni. Szakszerűen, felkészülten, megadva a módját, pihentetően. Ha majd felébred, mindenki irigyen tekinthet rá, hiszen jól látszik, mennyire kipihent, energikus, könnyedén eléri majd teljesítőképességének maximumát, s mindezt azért, mert kialudta magát. Pontosan úgy, ahogy ezt kell. Rászánva az időt. Nem csak úgy, „durr, bele a közepébe”- módon, ahogy mi, és ti is, Kedves Olvasók! Miért? Mit gondoltatok? Hogy csak egyszerűen ledobjátok magatokat az ágyra és tessék, becsukott szemmel már alszotok is? Hogy ez egészséges és elégséges? Nem, nem. Ez ennél sokkal bonyolultabb.

Hajdú Balázs azonban nem irigy. Mielőtt elaludt, gondolt rátok. Pontról pontra összeszedte, mi is a jó alvás titka. Bemutatta, Dóra Blanka pedig segített neki és így ketten együtt lefilmezték. Nektek. Úgyhogy most tessék figyelmesen megnézni a videót, és mostantól így csinálni. Ellenőrizni fogjuk!

 

 

Hajdú Balázs szerencsére sokkal többet tud annál, mint az alvás. És igen, hajlandó veletek megosztani tudását, így a blogon elindul Balázs önálló rovata. Rendszeres időközönként kiderülnek majd az élet nagy Hogyan?-jai, csak tessék figyelni! És követni! Mert nem azért csinálja, hogy aztán süket fülekre találjanak a jó tanácsok! Itt a lehetőség, hogy minőségi javulást tapasztaljatok az életetekben, ne szalasszátok el!

Szerettem volna megkérdezni Balázst, hogyan készülnek a Hogyan? – filmek, mi adta az ötletet, miért érzi küldetésének a tanácsadást, és persze, hogy miért éppen a Pom Pom Meséit kedveli, de ezzel még sajnos várnom kell. Hajdú Balázs ugyanis még mindig alszik…

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr553269772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása