Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Hogy készül a Hogyan…?

2011.10.04. 21:32 - kcsabi

Címkék: hogyan hajdú

Hajdú Balázs felébredt. Hosszú álomból tért vissza, azt mondta érdemes volt megfogadnia saját tanácsait, mert ezeket betartva bizony, élete legjobb alvását tudhatja maga mögött. Szerencsére Balázs nem csak az ágyban tud ennyit, hanem az élet egyéb területein is. Ráadásul annyira önzetlen és jó lelkű, hogy ezt a felfoghatatlan méretű tudást nem akarja magának megtartani, megosztja velünk. Éppen ezért a hét második felében elindul Balázs saját videó-rovata, amiben tanácsait megosztja velünk.

Kíváncsi voltam, honnan ez az elhivatottság, és egyébként is hogyan készül a Hogyan…? sorozat, ezért megkérdeztem magát az alkotót, Hajdú Balázst

A kiváló felvétel Janklovics Péter operatői munkáját dicséri, amiért nem lehetünk neki elég hálásak! (Köszi, Peti!)

 

 

 

Balázs maximalizmusa nem ismer határokat. Még szinte ki sem hűlt a mikrofon az interjú után, már el is készítette a sorozat második darabját. Hogyan várjunk a buszra? – teszi fel és válaszolja is meg a kérdést az alkotópáros (hiszen nem feledkezhetünk meg Dóra Blankáról, aki nem csak a kamerát kezelte, hanem egyben a film vágója is).

Van egy elméletem. Szerintem a beszélgetésünk után Balázs azonnal a buszmegállóba ment, a késő esti óra ellenére nappali világosságot csinált és elkészítették a felvételeket. Hazafelé, a buszon ülve megvágták, a lépcsőházban felfelé menet pedig megosztották az interneten. Hogy hogyan? Nem tudom, de remélem a következő filmekből ez is kiderül!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr873278854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása