Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Hajdú Balázs: Hogyan takarékoskodjunk?

2011.10.19. 14:29 - kcsabi

Címkék: hogyan hajdú

Hajdú Balázs nem riad meg a kínos kérdésektől, és mindenre tudja a választ. Napjaink legkínosabb témáját, a piszkos anyagiak problémakörét is feldolgozza és megoldja, kevesebb, mint egy perc alatt. Hiszen mi is az, ami manapság a frankhitelek béklyójában segítségért kiáltozók számára a legjobb mentő öv? A pénzszerzés és –megtakarítás lehetősége, a hatékony spórolás varázslatos módszertana, a telipakolt malacperselyről lerántott titokzatos lepel, az ismét büszkén dagadó, bankjegyekkel tömött autóstáska kézzel fogható közelsége…

Szerencsére itt van Balázs, aki önzetlenül megosztja velünk a titkot, segít a bajbajutottakon, és megadja a választ a legfontosabb kérdésre: hogyan takarékoskodjunk?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1003314857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása