Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Hajdú Balázs: Hogyan csináljunk rendetlenséget?

2011.10.27. 10:00 - kcsabi

Címkék: hogyan hajdú

Érezted már valaha, hogy túl nagy a rend? Hogy minden a helyén van? Sehol egy porszem, egy ott felejtett ruhadarab, vagy mosatlan tányér? A tökéletes rend nyomasztóan egyhangú dallama a mindennapokban számtalanszor felcsendül otthonainkban. Kellemetlen, kínos szituációk alakulnak ki, mikor a váratlanul felcsöngető barátaink egy rendezett, tiszta, minden tekintetben kifogástalan, szinte már pedáns lakásba lépnek be. Csodálkozva néznek körül, és nem értik, hogy lehet így élni? Miért nincs sehol egy chipses zacskó, egy polc egymásra dobált könyvekkel, vagy éppen egy cipős szekrényről lecsúszott szórólapokból emelt piramis.

Senkiben nem merül fel a legegyszerűbb, mégis leginkább logikus válasz: nem tudod, hogyan csinálj rendetlenséget… Hiába is akarod, nem megy. Hazaérve a sáros cipőt szinte ösztönösen viszed lemosni, a kabátot egy csuklómozdulattal dobod a szekrénybe vállfán, a vacsora gyanánt megevett, morzsálódó péksüteménybe pedig csak tányér felett vagy képes beleharapni, de azt is kizárólag a konyhában. A fárasztó munka után mindig kéjes vággyal gondolsz a porszívózásra, portörlésre, szennyeseidet nem is vagy képes máshol levenni és tárolni, mint a fürdőszobában.

Lassan rádöbbensz, hogy képtelen vagy rendetlenséget csinálni. Egyszerűen nem tudod, hogy kell, pedig úgy szeretnéd. Mi lesz így veled? Ez most már mindig így marad? Nincs esély a változásra?

De. Van. Szerencsére Hajdú Balázs szívén viseli a gondodat, és segít neked. Megmutatja, hogyan kell rendetlenséget csinálni. Gyors, hatékony módszert ad most át Neked, csak az a fontos, hogy pontosan kövesd az utasításokat. Mint egy jó recept, ez is csak akkor működik, ha nem térsz el tőle. A végeredmény pedig magáért beszél. Kellemes tanulást kívánok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr163333097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása