Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Hajdú Balázs válogatott…

2012.02.08. 11:13 - kcsabi

Címkék: válogatás rádiókabaré hajdú

Hajdú Balázs számot vetett az életével. Na, jó, ez mondjuk túlzás és nagyon hatásvadász bevezető mondat… Ráadásul nem is igaz.

Rendben, kezdjük újra.

Hajdú Balázs összegezte a múlt évet. Nem, nem, nem. Ez sem jó, hiszen nem csak ebből állt a múlt éve. Meg nem is erről van szó. Oké, próbáljuk meg újra.

A szentesi humor-maffiózó most a rádióban garázdálkodott. Hmm. Ebből annyi igaz, hogy a rádióról van szó. Pontosabban a Rádiókabaréról. Illetve Balázsról a rádióban. Illetve a műsoráról, amit a kabaréban adott. Jól van, rendezzük a gondolatainkat és fussunk neki még egyszer!

Hajdú Balázs a Rádiókabaréban. Greatest Hits – A válogatás. Ez most megint olyan, mintha valami kezdő marketing-fakultás kezdő foglalkozásán írta volna egy lelkes mazsola. Minek ez a reklám-maszlag? Nem megy ez ma…

Végül is arról van szó, hogy Hajdú Balázs rendszeresen szerepel a Rádiókabaréban, és most készített egy válogatást az eddigi legsikeresebb műsoraiból. Nektek. Kedveskedni akart egy kis vidám összeállítással, hogy jól érezzétek magatokat a munkahelyen, iskolában, vagy otthon. Kint úgyis hűvös van. Vagy meleg. Esetleg hóesés, olvadás, fagy, szóval mindenképpen jól jön egy pohár valami és mellé tizenkét perc Hajdú-humor.

Fogadjátok szeretettel! Balázstól, Nektek.

Nem is írok inkább semmit, mert a lényeget már tudjátok…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr774078041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása