Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Duma Corvin Kisokos: Jegyvásárlás

2012.03.13. 12:12 - kcsabi

Címkék: jegyvásárlás kisokos corvin

Minden, amit tudni akartál a Corvin Dumaszínházról, de eddig féltél megkérdezni!

Hamarosan itt van április 1. és ezen a napon megnyílik a Corvin Dumaszínház. Az új helyszínnel kapcsolatban számtalan kérdés nem látott napvilágot, mert eddig féltetek megkérdezni, ugyanakkor volt olyan is, ami azért eljutott hozzánk. Szeretnénk, ha a hátralévő pár hétben mindenki megkapna minden fontos és érdekes információt, ami a nyitással és a várható működéssel kapcsolatos, így cikk-sorozatban foglaljuk össze a tudnivalókat, itt a blogon. Néhány naponta új bejegyzés várható, a további kérdéseket, észrevételeket, véleményeket pedig kommentben várjuk itt, vagy a Facebookon!

Jegyvásárlás

A Corvin Dumaszínház nem csupán egy új, modern, nemzetközi színvonalú helyszín lesz, ahol jókat lehet nevetni, enni, inni, hanem sokkal több annál. A magyar stand up comedy központjának, és bizonyos tekintetben mérföldkövének szánjuk. A kísérletező kedv, a folyamatos megújulási szándék, és a régen tervezgetett, de eddig meg nem valósított előadások színpadra állítása révén sok izgalmas újdonsággal találkozhat a humorszerető és szórakozni vágyó közönség. Mindezt persze úgy, hogy megszokott és kedvelt stílus is megmarad. Innovatív hagyományőrzés. Így lehetne két szóba sűríteni mindazt, amit az új humorközpont szimbolizál majd.

Hogy lehetünk mindennek részesei? Hol és hogyan lehet jegyet rendelni, vásárolni az előadásokra?

Továbbra is megmarad a lehetőség a jegyfoglalásra. A foglalást követően 7 nap áll mindenkinek rendelkezésre ahhoz, hogy átvegye a jegyét. Áprilistól ezt közvetlenül a Corvin Dumaszínházban (Budapest, VIII. ker. Corvin sétány 1/b.) lehet megtenni, hiszen az jegyiroda is átköltözik a Godot Kávéházból. A foglalásra az alábbi elérhetőségek állnak rendelkezésre:

Telefon: +3630/680-5263 (hétköznap 10 és 18 óra között)

Skype: Dumaszínház – jegyfoglalás

Online: http://dumaszinhaz-foglalas.jegy.hu/login.php (Az előadást megelőző 10. napig)

A vásárlásra az alábbi helyszíneken és csatornákon van, illetve lesz lehetőség, áprilistól:

SMS: 810 0410 (Az előadás SMS kódját kell elküldeni, ami a http://www.dumaszinhaz.hu/index.php?p=musor oldalon található.)

Online: http://dumaszinhaz.jegy.hu/search.php

Személyesen:

            Corvin Dumaszínház: Budapest, VIII. ker. Corvin sétány 1/b. (áprilistól)

            Thália Színház jegyiroda: Budapest, VI. ker. Nagymező utca 22-24. (áprilistól, a Thália Színházzal közösen)

            Az Interticket jegyirodákban (http://www.jegy.hu/partners.php)

A Corvin Dumaszínházban tartandó előadásokra online és az Interticket jegyirodákban 3100.-Ft-ért kaphatók jegyek. Telefonos foglalás és a Dumaszínház jegyirodáiban történő személyes jegyátvétel esetén 10% kedvezményt biztosítunk, így a jegyár 2790.- Ft

Előadásainkra elképzelhető eltérő jegyár is, ezt minden alkalommal érdemes ellenőrizni – a vacsorajegyek árával együtt – vásárlás előtt, a www.dumaszinhaz.hu oldalon!

A jegy árának kiegyenlítésére a jól bevált készpénz mellett, új lehetőségként, beindul nálunk is a Paypass. Az OTP-s kártyaelfogadó rendszer jóvoltából – szintén áprilistól – elfogadunk Visa, MasterCard, Cirrus Maestro, Visa Electron és Amex kártyákat is. A vacsorajegyeket pedig SZÉP kártyával is ki lehet majd fizetni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr514313953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása