Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dr. Mogács története – 4. rész

2012.06.01. 13:03 - kcsabi

Címkék: videó történet dr mogács nagyonnagygyűlés

Természetes, szinte magától értetődő igény, hogy a választópolgár szeretne találkozni leendő vezetőivel. A tévéinterjúk, a szórólapok, a felfokozott sajtóérdeklődés hatására szinte az egész ország Erzsébetvárossá vált, és mindenki Mogács Dániel polgármesterjelöltről beszélt. Lelkes és rajongó polgárok milliói szerették volna élőben is látni, hallani őt, vagy legalább egy kicsit részesülni az aurájának gyógyító erejéből.

Dániel, a nép egyszerű gyermekéből csakhamar tömegek reménységévé vált, és hiába született négyszer is meg, nem volt képes nemet mondani kérésükre. Nagyonnagygyűlést szerveztek a Kossuth térre, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt vezetője, főpolgármester-jelöltje és természetesen Erzsébetváros egyetlen igazi lehetősége, Mogács Dániel is felszólalhasson.

A gyűlés természetesen hatalmas érdeklődés mellett zajlott. A közel 4.000.000, tehát négymillió főt számláló tömegben civil szervezetek, magánemberek, házi kedvencek, trópusi kisszigetekre bejegyzett off-shore cégek vezetői, bankárok, az összes parlamenti párt frakcióvezetői és a hozzájuk tartozó frakció tagjai is feltűntek, és még a Tisztelt Ház Elnöke is kinézett az ablakon.

Skandálás, beszédek, zene, tánc, emelkedett hangulatú versmondás, csiri-biri és zabszalma. Öltöztessük ünneplőbe lelkünket, a nosztalgia meghatott könnycseppjeit gyűjtsük össze szemünk sarkában és nézzük meg újra, együtt a nagyonnagygyűlést! És újra! És újra! És újra!

A videó (majdnem vágatlan) első része:

A videó (majdnem vágatlan) második része:

A videó (majdnem vágatlan) harmadik része:

 

További információk, autogramkérés, személyes találkozás, buksi-simogatás, személyiség-, és eszmecsere, nevetéssel és reszketéssel kiegészítve: Mogács & Dr. Mogács közös estjén, a Godot Dumaszínházban. Jegyrendelés a +3630/680-5263-as telefonszámon és a honlapon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS

Megerősített információk szerint Dr. Mogács kiemelt díszvendégként érkezik a nyár közepén Balatonfüredre, a DumaFüred fesztiválra. Tessék készülni!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr834559176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása