Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Mi folyik Balatonfüreden?

2012.06.12. 10:45 - kcsabi

Címkék: balatonfüred bellus dumavideó bellano

Valami készül Balatonfüreden. Titokzatos készülődés, sátorépítés, hangolás. Ezen a nyáron lesz ott valami, ami eddig sosem volt. Erre utal a fekete napszemüveges, ballonkabátos, kalapos egyetemisták megjelenése, akik feltűnés nélkül igyekeznek sátorvasat csempészni a Sun City területére. Vagy ott van a rejtélyes füredi sörfőző mester, akitől ismeretlenek három tartálykamionnyi folyékony kenyeret rendeltek július végére.

bellus.jpg

És akkor még nem is beszéltünk a helyi hotelek lobbi-bárjában skálázó humoristákról, vagy a standon vicces történeteket mesélő zenészekről. Mintha ők is készülnének valamire. De mégis mi folyik Balatonfüreden?

A titok felderítésére Bellus István vállalkozó vállalkozott. Leutazott a Magyar Nemzeti Filmarchivum, Budakeszi úti raktárához, melynek közelében, az Éjszakai Pillangókés nevű, negyed Michelin-csillagos sörbárban, a karcos-hátú sommelier-től kapott egy lezárt borítékot, mivel véletlenül eltalálta a heti jelszót. Otthon aztán kibontotta, és legnagyobb meglepetésére egy régi filmhíradó-felvételt talált benne, korabeli pendrive-on, amiből kiderül, mi folyik Balatonfüreden…

 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr854582755

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Balaton blogajánló 2012.06.12. 15:24:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Balaton blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása