Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dr. Mogács története - 6. rész

2012.06.15. 10:51 - kcsabi

Címkék: videó történet dr mogács dumafüred

Mogács Dániel végül is nem lett polgármester Erzsébetvárosban. Ugyanakkor óva intenék attól mindenkit, hogy ezt kudarcnak tekintse. Nem az. Sőt! Egy zseniális, körmönfont terv része volt mindez, melynek eredményeképpen megérkezett Dr. Mogács, a nemzetközi, magyar, általános, nyilvánosan működő részvénytársaság elnök-vezérigazgatója.

Dr. Mogi.jpg„Mindenhogy lehetett volna, de nem mindenhogy lett, hanem így. Éppen ezért, és pontosan ezen a módon. De ez nem véletlen. Véletlen? Hogy lett volna véletlen, amikor törvényszerűen következett be. A statisztikák és prezentációk mit sem érnek, amikor a lényeg éppen a fontos dolgokon van. Emiatt tehát csakis az lehet, amit tervezek. Mindenkinek ez az érdeke, főleg nekem. Önöknek is csak az lehet a céljuk, mint amit akarok. És az is lesz, erről gondoskodom.” – fogalmazott talányosan egy zártkörű sajtótájékoztatón.

UPDATE: Dr. Mogács eljuttatta szerkesztőségünkbe személyi titkárát, aki nagyon hamar meg tudott győzni minket arról, hogy a fenti idézet nem talányos, nem tartalmaz homályos utalásokat. Ezzel szemben tiszta, világos, egyértelmű és értékes gondolatokkal gazdagítja nemzeti értékeink tárházát, melyeket már most érdemes lenne oktatni az iskolákban. A hibáért elnézést kérünk a Doktor úrtól, az Édesanyjától és minden kedves és kedvetlen olvasótól! Többé nem fordul elő! Becsszó! 

További információk, autogramkérés, személyes találkozás, buksi-simogatás és személyiség-, és eszmecsere, nevetéssel és reszketéssel kiegészítve: Mogács & Dr. Mogács közös estjén, a Godot Dumaszínházban. Jegyrendelés a +3630/680-5263-as telefonszámon és a honlapon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS

Megerősített információk szerint Dr. Mogács kiemelt díszvendégként érkezik a nyár közepén Balatonfüredre, a DumaFüred fesztiválra. Tessék készülni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr294589980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása