Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Hadházi László utasokat kísér (videó)

2012.06.25. 11:08 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás hadházi dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben. A visszaszámlálás elkezdődött!

Találkozunk 32 nap múlva!

32.jpgBalatonfüred megközelítése rendkívül egyszerű. Majdnem végig van autópálya, kötött pálya, vagy éppen akadálypálya. (Utóbbi főleg a tájfutókat érinti.) Mi azonban szívesen ajánljuk a légiközlekedést is. Kimondottan e célra készült gépeinken fapadok helyett bőr puffokon tudnak helyet foglalni azok, akik minket választanak, a hölgyeket lelkes amatőr masszőrök, az urakat önkiszolgáló sörcsapok várják, míg a gyerekek birtokba vehetik a gépmadár végében elhelyezett ugráló várat. Landolás a Tihany melletti füves területen, a Balatonhoz közel, esetleg a tóban, igény szerint. A Dumajáratra még lehet jelentkezni, jegyek korlátozott számban, de diszkont áron kaphatók. Utasaink ellátásáról elbűvölő földi utaskísérőnk, Hadházi László gondoskodik.

 

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak.

 /Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr364609588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása