Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Trabarna vendége (videó)

2012.06.26. 09:11 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás trabarna dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben. A visszaszámlálás elkezdődött!

Találkozunk 31 nap múlva!

31.jpgA DumaFüred fesztivál iránti érdeklődés már az országhatárokon is túlmutat. Lorán Barnabás, vagyis Trabarna a minap kapott egy telefonhívást a hétszeres világbajnok Forma 1-es pilótától, Michael Schumacher-től, aki a humor-fieszta iránt érdeklődött élénken. „Ich bin ein Fan von der ungarischen Humor. Die Duma Theater Comedians habe ich Fotos von den Wänden. Lieber Barnabas, ich will nicht, um die Ereignisse der DumaFured verpassen! Wann und wohin? Mir ist egal, das Rennen zu finden, buchen Sie mir einen Platz in Sun City an erster Stelle! Ich hoffe, es gibt einen Parkplatz, weil ich mit meinem Rennen Auto kommen. Ich kann nicht warten...” – hadarta a telefonba úgy, mintha valami internetes fordítóprogram tanította volna németre. Ez szabadfordításban valahogy így hangzik: „Én vagyok egy rajongó a magyar humor. A Duma színház humoristák Van kép a falon. Kedves Barnabás, nem akarom kihagyni az események a DumaFüred! Mikor és hol? Nem érdekel, hogy a verseny, foglaljon nekem helyet a Sun City-ben az első helyen! Remélem, van egy parkoló, mert jön az én versenyautó. Alig várom...”. Hiába, az izgalom a híres embereket sem kíméli. Trabarna persze elmondta neki, hogy jut le Balatonfüredre versenyautóval, tehát július végén elképzelhető, hogy az egyik Balaton-parti körfogalomba Schumacher utánad hajt be, és előtted megy ki…

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak.

 /Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr364611667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása