Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Hajdú Balázs, a nótafa (videó)

2012.06.30. 20:47 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás hajdú dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben. A visszaszámlálás elkezdődött!

Találkozunk 27 nap múlva!

27.jpgHajdú Balázsról eddig is tudtuk, hogy igazi rapper alkat. Lendületes beszédstílusa, pergő nyelven elhadart előadásai, az egész színpadot megtöltő mozgáskultúrája, szemmel alig követhető gesztikulációja sosem hagytak kétséget e felől. Mi, akik személyesen is ismerjük őt, már régóta biztatjuk, vágjon bele. Ne féljen kihozni magából a mélyen szunnyadó gengszter-rap előadóművészt! Szókimondó társadalomkritikus szövegei, nyelvi leleményei, veleszületett ritmusérzéke és csodálatos muzikalitása éppen úgy predesztinálja a sikerre, mint sajátos, könnyedén megzenésíthető humora.

Eddig azonban tartott az emberek reakciójától, a zenepiaci viszonyoktól, és persze sajnálta azokat, akiket a szakmában egy csapásra ellehetetlenít. Gangsta Zolee, Sub Bass Monster, Dopeman, no, és persze Fekete Pákó. Nekik ezen túl a Celebműszak nem csupán egy gyengén rendezett tévéműsor lesz, hanem a hétköznapok szürke valósága. Balázs pedig túl jó lelkű ahhoz, hogy ilyen helyzetbe hozza az eddigi sztárokat, hisz’ ők is emberek.

Aztán történt valami. Hajdú Balázs az utcán sétálva tudta meg, hogy a DumaFüred fesztiválon a humor mellett zenei programok, koncertek is lesznek. Ekkor valami furcsa erő járta át, szemében felszabadult öröm látszott, lelki béklyói a földre hulltak. A testéből áramló energia vizet fakasztott a földből, ő pedig csakhamar rappelni kezdett. Mint egy igazi, nyolcadik kerületi nótafa. Még egy furcsa, ismeretlen alakot is maga mögé vonzott. De hogy az ki lehetett…?

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak.

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr634621072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása