Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Bellus István sztárvendége (videó)

2012.07.04. 13:16 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás bellus dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben.

Találkozunk 23 nap múlva!

23.jpgA nyári stand up fesztivál – mint tudjátok – számos újdonságot kínál az előző évekhez képest. Változik a helyszín, lesz kabaré, legendás vendégelőadók (Sándor György, Hajós András), külföldi nevű magyar zenekarok, három különböző helyszín, bor, búza, békesség, és persze buli, kitikkadásig.

Bellus István, a mediterrán Ózd (azaz Miskolc) büszkesége, nem csupán kiváló humorista, lelkes önkéntes is. Szívügyének tekinti a DumaFüred sikerét. A múltba utazva forgatott egy oknyomozó riportfilmet Balatonfüredről. (Mi folyik Balatonfüreden?) A saját fellépésére különlegesen látványos színpadi show-val készül (zsonglőr gumikacsák, Pataki Attilának öltözött, félmeztelen táncos lányok, IQ Security agytornászok), a színvonalas buli kedvéért pedig elhívta a világhírtől és a tehetségtől egyforma távolságra álló lemezlovas barátját, DJ Csicskát.

DJ Csicska a hazai zenés-táncos összejövetelek állandó főszereplője. Legtöbbször a tizedik sor környékén figyelnek fel rá a kidobók. Szerzeményeinek, remixeinek különlegessége, hogy nem fedezhető fel bennük a ritmus, a dallam, de még a legalapvetőbb zenei hangok sem. Karrierje eddigi csúcsának azt tekinti, amikor egy alkalommal DJ Sterbinszky előtt léphetett fel a 951-es éjszakai buszjáratra. A zenei műfajok közül legnagyobb hatással az aggrotech, az alternatív rock, a barokk, a cigányzenével dúsított dupstep, a neofolk, a klezmer, az R&B, és az indie-chillout voltak rá, bár arról fogalma sincs, melyik mit jelent. A július végi buli-sorozatra Csicska extra strong hajzselével is készül.

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak.

 /Koncz Csaba

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr904628900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása