Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dr. Mogács története - 9. rész

2012.07.06. 11:32 - kcsabi

Címkék: videó történet dr mogács dumafüred

lájk.jpg

Dr. Mogács vállalata elnök-vezérigazgatójaként kiválóan hasznosította mindazt, amit az Élet Iskolájában tanult. Tanulmányaihoz mindig a legnagyobb mestereket választotta, s így számtalan tapasztalatot szerzett Kicsi Louitól, Bömbis Fecótól, vagy éppen a Hentestől, akik mind szakterületük elismert kiválóságai. A befolyásos barátok, és a nagy összegű támogatások révén hamar tekintélyt szerzett politikai körökben, hiszen az ő pozíciójában ez amúgy is elkerülhetetlen. Az más kérdés, hogy ő egyáltalán nem akarta elkerülni. A választások eredményének – ma már tudjuk - semmi köze nem volt a véletlenhez. Óraműpontossággal haladt a Terv, aminek részeként – akkor még – a közélet helyett a versenyszférát kellett uralnia.

Végül mégis úgy döntött, eljött az idő. Csupán néhány kulcsszót kellett megsúgnia a megfelelő embereknek, úgymint disszertáció, plágium, Georgiev, kisdoktori, majd volt szerencséje eltölteni egy kellemes hétvégét Schmitt Pállal a Márkushegyi Bányaüzem egyik elhagyatott kürtőjében. Nem sokkal később, „váratlanul” megüresedett a szék, így már jogi akadálya sem volt, hogy Dr. Mogács elfoglalja az őt megillető helyet, és Köztársasági Elnök legyen. Megtehette volna, hogy egyszerűen bemegy a Sándor-palotába, és a kamerák kereszttüzében a saját fejére helyezi az Alaptörvényt, ő viszont más utat választott. A demokrácia lelkes híveként azonban – sokat látott ilyet a tévében és nagyon tetszett neki – azt akarta, hogy az elsöprő népakarat helyezze az őt megillető helyre. Éppen ezért ragaszkodott hozzá, hogy csak akkor fogadja el a jelölést, ha legalább 3 lájk érkezik a Facebookon. Mi ez, ha nem a szerénység és az emberi jogok tiszteletének ékes példája?

A lájk-gyűjtés előtt természetesen újra szólt a néphez, nyíltan, őszintén, kedvesen…

További információk, autogramkérés, személyes találkozás, buksi-simogatás és személyiség-, és eszmecsere, nevetéssel és reszketéssel kiegészítve: Mogács & Dr. Mogács közös estjén, a Godot Dumaszínházban. Jegyrendelés a +3630/680-5263-as telefonszámon és a honlapon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS

Megerősített információk szerint Dr. Mogács kiemelt díszvendégként érkezik a nyár közepén Balatonfüredre, a DumaFüred fesztiválra. Tessék készülni!

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr314632835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása