Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Csenki Attila és Felméri Péter idegeneket vezet (videó)

2012.07.09. 12:09 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás csenki felméri dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben.

Találkozunk 18 nap múlva!

18.pngRemélhetőleg most már mindenkihez eljutott a hír, hogy idén új helyszínre költözik a nyári stand up fesztivál. A kedves, Balaton-parti település, Balatonfüred ad otthon a rekeszizom-edző tábornak. Sokaknak talán nem is kell bemutatni a „szőlő és bor nemzetközi városát”, de Csenki Attila és Felméri Péter mégis úgy döntöttek, rövid idegenvezetéssel igyekeznek kedvet csinálni a füredi kiránduláshoz.

A fiúk persze nem végeznek félmunkát. A hitelesség kedvéért leutaztak a helyszínre terepszemlét tartani. Kiváló söröket ittak a Borheteken, kellemes sétát tettek a Tagore-sétányon, a kikötőből pedig elhoztak egy gazdátlanul hagyott Kék szalagot. Életre szóló barátságot kötöttek egy holland cukrászokból álló jókedvű társasággal, akik zöldfűszeres sütivel kínálták őket, részt vettek a híres Anna-bálon, és a kevésbé ismert Béla-bálon is. Egyedül a Jókai-villát nem találták, pedig elég sok étteremben érdeklődtek utána. Szerencsére az útra készülve Péter a strandpapucs és a fürdősort mellé bedobott a táskába egy kamerát is operatőrrel, így egy remek úti filmet is készítettek. Az egy hét alatt felvett 247 órányi anyagból végül egy kétperces kisfilm született.

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr764637649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása