Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Hajdú Balázs elképesztő sikere (videó)

2012.07.11. 18:04 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás hajdú dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben.

Találkozunk 16 nap múlva!

16.jpgNéhány napja, itt a nagy visszaszámlálás során adtunk hírt róla, hogy Hajdú Balázs rappernek állt. A zenei tehetség számára is meglepő módon tört a felszínre, mint valami szökőkút. Ismeretlen csendestársával alapított alkalmi rap-duettje azonnal a Toplisták élére került, s egyértelműen a közönség első számú kedvencei lettek. Balázs ma már igazi rapsztár.

Elszánt rajongók egyre nagyobb létszámú csapatai követik minden lépését, állandóan fényképezkednie kell és közel 70.000 autogramot osztott ki, csak a tegnapi napon. Társának személyét továbbra is inkognitóban szeretnék tartani, de egymást érik a spontán fellépések, ezért az ismeretlen fiatalembert Balázs, egy nagyméretű sporttáskában viszi magával mindenhova.

Szinte már kezelhetetlen a rajongók fojtogató szeretete. Ráadásul elvárják tőle, hogy egyedi kívánságokat is teljesítsen. A minap is békésen sétált, amikor magas, erős, gyérhajú fiatalember lépett oda hozzá. Ujjatlan pólója alól 112 négyzetméternyi tetoválás kandikált ki, ő pedig barátságosan Balázs vállára tette mázsás súlyokhoz szokott karját. „Rappelj valamit, de piszok gyorsan, jó!?” – kérlelte átszellemülten – „Küldeném barátnőmnek, Valcsinak, és mindenkinek, aki szereti!”

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak.

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr114637680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása