Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: A Szomszédnéni mindig figyel (videó)

2012.07.12. 18:22 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás szomszédnéni béfé dumafüred TSz

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben.

Találkozunk 15 nap múlva!

15.gifBálint Ferenc és Tóth Szabolcs, vagyis a Szomszédnéni Produkciós Iroda sikerének egyik titka a precizitás. Kigondolnak maguknak egy feladatot, jelenetet, majd azt kicsiszolják, visszametszik, öntözik, vagy éppen habarccsal erősítik meg. Saját bevallásuk szerint is úgy működnek, mint bármelyik ügynökség, vagy multi vállalat.

Ők is legalább annyit meetingelnek, mint bárki. A brainstormingokat igyekeznek action plan-nel lezárni, és ha ez nem elég, vagy csökken a lelkesedés, akkor indoor-, vagy outdoor traning-et rendeznek, esetleg coaching-ot kérnek valakitől. Nem tagadják, olykor nekik is jól jön egy kis benchmarking, de egy-egy megrendelésnél a brief-et biztos nem tévesztik szem elől. Szeretnek előre tervezni, így budget és a business plan általában egy évre előre megvan, rendszeresen tartják a kapcsolatot a B2B, B2C és MLM ügyfelekkel, kíváncsiak a feed back-re és ha kell job rotation-el, outsourcing-al javítják a teljesítményt. A soft- és hard skills terén mindketten jól állnak, és a teambuilding is sikeresnek bizonyult, igy a task-okat gyorsan, hatékonyan képesek megoldani. Egyszerű, könnyen átlátható, sikeres együttműködés ez.

A DumaFüred fesztivál kapcsán a fiúk – kivételesen- megengedték, hogy kamerával tekintsünk be egy átlagos munkanapjukba:

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr824637698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása