Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dr. Mogács története - 10. rész

2012.07.13. 10:06 - kcsabi

Címkék: videó történet dr mogács

Történeti visszatekintésünk utolsó részében eljutottunk a jelenhez, pontosabban a közelmúlthoz Dr. Mogács karrierjében. A szükséges három lájk csakhamar összegyűlt, így hamar megválasztottuk az ország új Köztársasági Elnökét. Lehet, hogy van olyan a Kedves Olvasók között, akik félreértették a híradásokat, újságcikkeket és azt hiszik, hogy Áder János tölti be azt a pozíciót, de biztosíthatom őket, tévednek.

mogi.jpgDr. Mogács az Elnök, és ahogy ígérte is, ez most már nem is változik, mindig így lesz. Önmaga beiktatásának első pillanataiban véletlenül ott volt a teljes magyar sajtó. A köszönőbeszéd szívhez szóló, felemelő gondolatai lámpásként mutatják nekünk az utat az éjszakában. A tisztséget a legméltóbb ember foglalta el, a személyéből áradó könnyed természetességgel és ennél jobb bizony nem is történhetett volna velünk. Itt az ideje tehát, hogy a múltba révedés helyett most már a jelenben éljük és élvezzük a jólétet, amit az Elnök úr munkája teremt számunkra. Hamarosan újabb kisfilmekben mutatjuk be történelmi jelentőségű tetteit a heti bevásárlástól, a kocsi kitakarításán át az egyoldalú nemzetközi szerződésekig. Addig is törekedjen mindenki a személyes találkozásra! Jöjjenek el, és tekintsék meg Dr. Mogácsot a színpadon! Ne várják meg, míg ő megy el magukért, váratlanul, egy sötét, csillagtalan éjszakán…!

További információk, autogramkérés, személyes találkozás, buksi-simogatás és személyiség-, és eszmecsere, nevetéssel és reszketéssel kiegészítve: Mogács & Dr. Mogács közös estjén, a Godot Dumaszínházban. Jegyrendelés a +3630/680-5263-as telefonszámon és a honlapon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS

Megerősített információk szerint Dr. Mogács kiemelt díszvendégként érkezik a nyár közepén Balatonfüredre, a DumaFüred fesztiválra. Tessék készülni!

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr504638891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása