Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Trabarna és a teherautó (videó)

2012.07.16. 10:44 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás trabarna dumafüred

Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás…

Találkozunk 11 nap múlva!

11.jpgAz előkészületek lassan célegyenesbe fordulnak, a DumaFüred kezdetét jelző start-poén – amit idén Felméri Péter süt majd el – is hamarosan eldördül. Nyilván addig még számtalan teendő vár ránk, és aki azt hiszi, a humoristák „csak úgy lemennek” fellépni, az nagyot téved. A munkamegosztás elvén mindenkinek fontos feladata van a következő napokban. Egyesek sátrat építenek, mások poharakat mosogatnak, és olyan is van, aki tálakba öntögeti a sós perecet. Lorán Barnabás például teherautó-sofőrként veszi ki a részét a munkálatokból.

Trabarna persze, logisztikában jártas szakemberként az áruszállítás minden egyes mozzanatát precízen megtervezte. Pontosan tudja, hogy a platón mit hova pakolunk, mikor indulunk, érkezünk, mi lesz az útvonal, melyik parkolóhelyet foglaljuk el, mennyi időt vesz igénybe a be-, és kipakolás, sőt, már arra is van elképzelése, hogy az autó milyen hangokat fog közben kiadni magából. Meg is mutatta…

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr554659410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$Norbert$ · http://www.marketing112.hu 2012.07.16. 22:53:01

tök jó, máskor azért egy csíptetős mikit tegyetek már fel :)
süti beállítások módosítása