Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Aranyosi Péter kihagyhatatlan ajánlata (videó)

2012.07.18. 09:45 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás aranyosi dumafüred

Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás…

Találkozunk 9 nap múlva!

9.jpgMindig csak a hülyeség megy itt, ez késssz’! – kiáltott fel Aranyosi Péter, amikor a DumaFüred-hez kapcsolódó bejegyzéseket olvasgatta a minap. Talán nem kell sokat bizonygatni, hogy Péter komoly, megfontolt ember, családapa, férj, s mint ilyen csakis a színpadon viccelődik. A magánéletben kifejezetten mogorva benyomást kelt, ritkán mosolyog, és nem csupán ő nem mesél humoros, kalandos történeteket, de nem is igen szereti, ha a környezetében élők ilyesmivel fárasztják. Sokat elmélkedik az élet, a világ nagy dolgairól és alapelve, hogy mindennek – így a nevetésnek is – megvan a maga helye, ideje.

A balatonfüredi fesztivál kapcsán is határozott, ellentmondást nem tűrő módon képviseli álláspontját, miszerint nem kellene már hetekkel előre szellemeskedni, sem mozgóképen, sem írásban. Úgy vélte, előzetesen semmi más dolgunk nincs, mint a szikár tényekre építkezve, szinte vázlatosan összefoglalni a legfontosabb információkat. Aztán majd ott, a helyszínen, naponta 18 órától éjfélig lehet kacarászni és nevettetni. Kissé értetlen arcunkat látva felmérgelte magát, leült a kamerával szemben és megmutatta, milyen egy komoly ember, amikor tesz egy kihagyhatatlan ajánlatot.

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr14663772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása