Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dombóvári István és a benne élő kritikus (videó)

2012.07.21. 11:49 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás dombi dumafüred

Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás…

Találkozunk 6 nap múlva!

6.jpgDombóvári István megrázó élményéről már volt szó itt a blogon pár hete. Jászkarajenő büszkesége még ma is csak nehezen tud beszélni a találkozásról Puzsér Róberttel. Időnként jobban van, nem veri le a víz attól a szótól, hogy ’kritika’ és könnyezés nélkül képes éjjelente felnézni az égre, akkor is, ha látszanak a kis csillagok. Azt mondja, így utólag, az a pár másodperc, amit a magyar kritikusok Chuck Norris-ával beszélgetve töltött, olyan volt számára, mint a dementorok csókja. Minden életkedv, vidámság, pozitív életérzés kiszállt belőle, ráadásul azóta képes bármikor úgy beszélni, viselkedni, mint Puzsér.

Ok nélkül leszólja otthon a húslevest, sértegeti az idős szomszéd szőlőlugasát, vagy éppen keresetlen szavakkal minősíti a saját előadásait is. A múltkor majdnem botrányba fulladt önálló estje, a Hülyeségek kicsiny boltja, mert az öltözőben váratlanul egy pontozótáblával értékelte le a saját teljesítményét. A szünet után nem is akart visszamenni. Szakértők szerint elképzelhető, hogy Puzsér ezen a bizonyos találkozáson nem csupán becsmérelte, hanem meg is harapta a fiatalembert. Végleges javulást már csak a DumaFüred-től remélhetünk, addig azonban előfordulhat, hogy a legváratlanabb pillanatokban – különösen telihold idején – Dombi átalakul. Figyelem! Megrázó képi-, és hanghatások következnek!

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr84663816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netharisnya 2012.07.21. 15:48:07

Dombóvári Istvánnak nem kell aggódnia. Bizton számíthat arra az igénytelen tömegre, amely akkor is nevet a viccein, amikor nincs is vicc. A példáért nem kell messzire menni.

dombovariistvan 2012.07.25. 18:58:02

Máris adtál egy remek példát,az élcelődésre,mégpedig saját magadat! Átadom az üdvözletedet az "igénytelen tömegnek" :)
süti beállítások módosítása