Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred gyakorlati információk

2012.07.24. 16:43 - kcsabi

Címkék: hasznos információ dumafüred

Lassan már órákban mérhető az idő a DumaFüred fesztiválig, ideje tehát felvértezni magunkat a legfontosabb gyakorlati információkkal. Hol is helyezkedik el Balatonfüred? Merre találjuk a Sun City-t? Mikor és hogyan lehet bejutni a rendezvényre? Mi lesz, ha szakad az eső? Mit tegyek, ha annyira megtetszik a hangulat, hogy mégiscsak megnéznék néhány további előadást? Minden kérdésre van válasz. Olvass tovább, és ha még mindig marad benned kérdőjel, jöhetnek a kommentek!

 

A helyszín

Balatonfüred a Balaton északi partján, Tihany, Aszófő, Balatonszőlős és Csopak szomszédságában fekszik, Veszprém megyében. Autóval az M7-es autópályáról letérve a 71-es főúton közelíthető meg, amely keresztülhalad a településen. A vasúton érkezőknek Balatonarács és Balatonfüred állomásokon van lehetőségük helyi buszjáratra, esetleg taxiba szállni, de a város sétányain, felújított utcáin gyalogosan is hamar megközelíthetőek a fontosabb látnivalók, szálláshelyek és a Sun City is. A távolsági buszok szintén megállnak a vasútállomás előtt. Tihanyból, Siófokról, Balatonföldvárról és számos más balatoni településről Balatonfüred hajóval is megközelíthető, köszönhetően a nagy forgalmú kikötőnek. 

A SunCity a 71-es főút mentén, a város nyugati oldalán, az Aquapark melletti területen található, a korábbi Sundance Park helyén. Egész pontosan itt:

Jegyvásárlás

A Sun City főterén lévő jegyirodában a rendezvény ideje alatt minden nap 10 és 22 óra között lehet jegyet vásárolni az előadásokra, ugyanitt kaphatók a napi-, és hétvégi jegyek is. A nagyszínpados koncertek esetén kezdés előtt másfél órával a körforgalom felőli bejáratnál is lehet belépőt venni, így aki az utolsó pillanatban dönt a bulizás mellett, annak is lesz lehetősége eljönni, vagy ott maradni. Jegyvásárláskor a készpénzes és a bankkártyás fizetés mellett elfogadjuk a SZÉP kártyát is. A korábban meghirdetett jegyárak nem változtak, arra azonban érdemes figyelni, hogy elővételben csak július 26-án éjfélig lehet vásárolni, utána az elővételes árak már nem érvényesek! (Az elővételes vásárlása továbbra is a +3630/680-5263-as telefonszámon, a honlapunkon: JEGYFOGLALÁS, vagy a JegyPont hálózatában van lehetőség.)

 

Bérlet valamennyi előadásra

40 000 Ft

Elővétel

Napijegy

4 300 Ft

22:00 órától kezdődő program (Lipstick)

1 350 Ft

18:00 órától kezdődő program (Lipstick)

1 620 Ft

20:00 órától kezdődő program (Sátor)

1 800 Ft

22:00 órától kezdődő program (Nagyszínpad)

1 600 Ft

Hétvégi jegy

10 800 Ft

Budapest Bár

1 600 Ft

Helyszínen

Napijegy

4 500 Ft

22:00 órától kezdődő program (Lipstick)

1 500 Ft

18:00 órától kezdődő program (Lipstick)

1 800 Ft

20:00 órától kezdődő program (Sátor)

2 000 Ft

22:00 órától kezdődő program (Nagyszínpad)

2 500 Ft

Hétvégi jegy

12 000 Ft

Budapest Bár

2 500 Ft

 

Időjárás, beléptetés

Az előadásokra természetesen csak érvényes jeggyel lehet belépni, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. A Nagysátor fedett, ezért ha eleredne az eső, akkor a nagyszínpadról a koncertet beköltöztetjük. (Ez némi csúszással járhat, de reméljük, nem lesz rá szükség.) A Lipstick klub a Sun City területén lévő szórakozóhely, és mint ilyen, nem csak fedett, de légkondicionált is, így tehát viharban és nagy melegben is fennakadás nélkül kezdődhetnek itt a programok.

Étel, ital, szórakozás

A Sun City területén lévő éttermek, klubok az előadásaink előtt és után is zavartalanul üzemelnek, de a sátorban is lesz büfé, így az étel, ital utánpótlás biztosított. Minden lehetőség adott, hogy egy korai vacsorával, vagy késői ebéddel kezdjük a humoresteket, majd hajnalig tartó mulatsággal, zenével, tánccal fejezzük be azt. A területen található szórakozóhelyekkel IDE kattintva lehet jobban megismerkedni.

Három nap múlva kezdünk! Jó szórakozást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr334675420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása