Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Kőhalmi Zoltán veszélyes merülése (videó)

2012.07.24. 12:02 - kcsabi

Címkék: videó kőhalmi visszaszámlálás dumafüred

Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás…

Találkozunk 3 nap múlva!

3.jpgKőhalmi Zoltán folyamatosan kihívásokat keres. Nem kedveli a bevált módszereket, a kitaposott utat, inkább mindig a saját feje után megy. A DumaFüred ajánló kapcsán is így volt. Akart valami meglepőt, újat, ami eddig még sosem volt. Egy csendes kávézóban üldögélve aztán meglátott egy akváriumot. Kész is volt a terv. Promóció a víz alatt. A médiatörténet egyedül álló pillanata.

Gyorsan felkapta az úszónadrágját, a békalábat, búvárszemüveget és egy tévéstábot, majd útnak indultak. A kertvárosban sétálva megláttak egy hatalmas házat – a kerületi bankvezér palotáját – és rögtön tudták, itt biztosan van akkora akvárium, amibe Zoli is belefér. Elaltatták az őrkutyákat, megfejtették a beléptető rendszer kódját és az éjjeliőr félbehagyott keresztrejtvényét és kimozogtak a pásztázó lézernyaláb elől. Bejutottak.

A Keleti pályaudvar-méretű nappaliban meg is találták az egzotikus halakkal benépesített, gigantikus akváriumot. Beállás, merülés, forgatás, hamar elkészült a kincset érő felvétel. Nagy szerencse, hogy a háziegérrel etetett macskacápák, a Közép-Szibéria sósvizű tavaiból származó pufajkás piranhák és az ipari áramot termelő elektromos ráják nem ébredtek fel a zajra. Nem lett volna jó…

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr504664016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása