Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Képeslapok DumaFüredről #2

2012.08.15. 13:54 - kcsabi

Címkék: képeslapok felméri dumafüred

Van-e élet a nyaralás után? Mibe kapaszkodjon a lélek, amikor a következő balatoni hekkig még majd egy év van hátra? Az emlékekbe. Tévedés, hogy a fényképek és videók azért készülnek, hogy évek múlva visszaemlékezzünk a vakációra. Azért készítjük őket, hogy legyen, ami erőt ad közvetlenül a szabadság után. A DumaFüred fesztivállal sincs ez másképp. Véget ért, de vannak még eltitkolt, elhanyagolt képeink, videóink, amiket most megmutatunk nektek, hogy könnyebb legyen elviselni nyári humortáborunk fájó hiányát. Íme:

Egyszerre indult, de most már mindkettőnek vége. A DumaFüred és az Olimpia. A kettő közül az egyiket Felméri Péter nyitotta meg. Nem árulom el, melyiket, de ebből a videóból minden kiderül. Július 27-e van, 19.45 körül. A háttérben egy csecsemő hangja hallatszik…

 

/Koncz Csaba

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr144713693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása